• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Juriul, SOCAT si totodata JENAT de prestatia ei. Concurenta care era sa-si piarda hainele pe scena la "Romanii au talent"

Juriul, SOCAT si totodata JENAT de prestatia ei. Concurenta care era sa-si piarda hainele pe scena la "Romanii au talent"

Juriul, SOCAT si totodata JENAT de prestatia ei. Concurenta care <span style="color:#f00;">era sa-si piarda hainele pe scena la "Romanii au talent"</span>

Andreea Ciocarlan, de 19 ani, a venit la preselectiile "Romanii au talent" de la Iasi, "convinsa" fiind ca are... sau nu are sanse sa castige marele premiu. Editia a doua a show-ului este integral si exclusiv pe Voyo.ro.

Cu o intrare in scena "foarte improvizata", Andreea si-a inceput momentul cu cateva piruete.

Intrebata daca este increzatoare ca va castiga marele premiu, aceasta a spus: "Banuiesc ca da si banuiesc ca nu. Si da, si nu, nu stiu".

Nehotarata concurenta s-a prezentat la "Romanii au talent" cu un dans tiganesc.

Versurile melodiei pe care a dansat s-au dovedit a fi profetice: "Ia d-aici, da' n-ai servici. Dar ai grija sa nu pici". Asta se auzea din difuzoare, in timp ce concurenta mai-mai ca si-a pierdut vesmintele in toata agitatia pentru castigarea unui loc in etapa urmatoare.

Mihai Petre a clacat primul, in momentul cand a fazut ca tanara isi pierde hainele pe scena si este mai preocupata sa se acopere la loc, decat sa danseze.

"Ai venit nepregatita". "A fost o improvizatie". Acestea au fost aprecierile juriului, care n-a stat prea mult pe ganduri pana sa ii ofere hotarat de 3 ori NU.
 

Vezi foto!
 

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent

Citeste si: EA poate sa-i ia locul Rihannei. Jay-Z o sustine, fanii o iubesc si are deja un single de 7.000.000 de vizualizari  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni