• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Canta rap cu un debit verbal care te lasa INTERZIS. "Acum doi ani, cantaream 100 kg si nu stiam nici sa scriu, nici sa citesc in romana!"

Canta rap cu un debit verbal care te lasa INTERZIS. "Acum doi ani, cantaream 100 kg si nu stiam nici sa scriu, nici sa citesc in romana!"

Canta rap cu un debit verbal care te lasa INTERZIS. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">"Acum doi ani, cantaream 100 kg si nu stiam nici sa scriu, nici sa citesc in romana!"</span>

Raul Sipos are 15 ani si a venit la “Romanii au talent” cu tatal lui, care se saturase sa-l tot auda cantand de dimineata pana seara in baie. :) Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Baiatul a cantat cu un debit verbal incredibil si aproape ca nu a respirat deloc in cele doua minute cat a durat momentul sau.

Pustiul a impresionat-o foarte tare pe Andra, care l-a rugat sa o invete si pe ea tehnicile lui de respiratie, si a obtinut 3 de DA din partea juriului, asa ca merge in etapa urmatoare la "Romanii au talent". 




Iata aici povestea de viata a lui Raul Alexandru Sipos, 15 ani, din Dej, spusa chiar de el:
 

A trait sapte ani in America

Jumatate din copilaria mea am petrecut-o in Dej si in Gherla, anii mai exacti: 1996-2002; din anul 2002 pana in anul 2009 am petrecut copilaria in Statele Unite Ale Americii, respectiv in Seattle, Washington. Acolo am trait 7 ani cu mama mea biologica, Simona. Plecarea mea in State s-a petrecut in vara anului 2002, dupa ce parintii mei au divortat in anul 2001, mama mea a ramas in America, iar eu am ramas cu tata in Romania.

Dupa divortul parintilor mei, s-au inteles ca eu sa-mi incep scoala langa mama in State, asa ca am plecat cu mama in august 2002 si incepand cu Luna septembrie am inceput scoala in Bothell Washington, langa Seattle, unde am invatat 6 ani, timp in care m-am adaptat scolii americane, am invatat limba engleza precum si obiceiurile si viata americanilor.

Nu a fost usor deloc, mai ales ca acolo este altfel, dar am reusit sa trec cu bine toate testele scolare, mai mult, pentru eforturile mele am primit diplome in fiecare an pentru invatatura si comportare. In anul 2009, recesiunea inceputa in State a facut ca parintii mei sa decida sa ne intoarcem in Romania, ei incercand o ultima tentativa de impacare, ca sa fim impreuna, incercare care pana la urma nu a reusit, eu am ramas cu tata, iar mama a plecat in Italia.

"Sunt mereu sigur pe mine si nu astept nimic de la nimeni"

Acolo am inceput viata scolara si am adoptat mentalitatea americanilor, de a fi mereu sigur pe tine si mereu sa iti urmezi visul, pentru ca daca chiar vrei ceva, nu astepti pe nimeni sa-ti dea, muncesti tu din greu sa ajungi cineva.

"In 2009, cantaream aproape 100 kilograme"

In vara anului 2009 inainte ca eu sa implinesc 13 ani ne-am intors in Romania, dar mie mi-a fost foarte greu pentru ca nu stiam nici sa scriu, nici sa citesc in romana. In plus, cantaream aproape 100 de kg. Cu timpul am reusit insa sa trec peste toate astea si am si slabit 25 de kg.

Multi ma intreaba unde imi place mai mult, Romania sau SUA si le zic adevarul....Romania! Acolo ma simteam strain in propia mea "casa", acum ma simt ca acasa si cand sunt in vizita,  pentru ca ospitalitatea romaneasca nu o gasesti nicaieri... credeti-ma, am cautat. :)"

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni