• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Seamana cu Rihanna, dar a plecat foarte dezamagita de pe scena. MOTIVUL pentru care Andra a apasat PRIMA pe X:

Seamana cu Rihanna, dar a plecat foarte dezamagita de pe scena. MOTIVUL pentru care Andra a apasat PRIMA pe X:

Seamana cu Rihanna, dar <span style="color:#f00;">a plecat foarte dezamagita de pe scena. </span>MOTIVUL pentru care Andra a apasat PRIMA pe X:

Show-ul ROMANII AU TALENT este INTEGRAL pe voyo.ro!

O tanara de 20 de ani a venit la Romanii au talent sa arate unei tari intregi ca stie sa cante, dar a plecat dezamagita.

Inainte sa intre pe scena, Smiley si Bartos au intrebat-o pe Alina Cerasela daca are un model sau se compara cu cineva: “Da, cu Rihanna”, a raspuns tanara, sigura pe ea.

Pe scena, concurenta nu a apucat sa cante decat cateva versuri din Man Down - "Oh mama, mama, mama, I just shot a man down", ca Andra se lamurise deja in legatura cu talentul ei si apasase pe X. 

Milioane de oameni sunt impresionati de talentul unei fetite de numai 2 ani! Asculta vocea de inger care a cucerit internetul

Hei, unde te grabesti asa?” a intrebat-o Mihai Petre pe Andra, evident cu gandul sa o mai “tortureze” putin. :) “Haideti, mai, ce faceti, nu apasati pe X” si-a rugat Andra colegii.

Motivul pentru care Rihanna l-a iertat pe violentul Chris Brown! Ce explicatie a dat cantareata




Andi Moisescu n-a mai rezistat nici el mult, dar Mihai avea chef de glume: ”Continua, eu nu te-am oprit!” i-a spus concurentei, care n-a mai reusit sa cante mult, fiindca deja toata sala radea si ii cerea lui Mihai sa apese pe X.



Tanara a plecat de pe scena cu 3 de NU si a fost foarte dezamagita: “La repetitii a iesit bine! Am fost prea emotionata. Si de Mihai mi-era cel mai frica... Nu ma asteptam ca Andra sa apese prima. Toti cred ca Mihai e cel mai rau, dar nu...” a spus ea, printre lacrimi.



Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent    

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni