• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Asistenta care l-a vrajit pe Mihai Petre: "VA ROG, n-o faceti sa dispara pe ea!" Cel mai tare numar de magie:

Asistenta care l-a vrajit pe Mihai Petre: "VA ROG, n-o faceti sa dispara pe ea!" Cel mai tare numar de magie:

Asistenta care l-a vrajit pe Mihai Petre:<span style="color:#f00;"> "VA ROG, n-o faceti sa dispara pe ea!"</span> Cel mai tare numar de magie:

Show-ul este integral pe voyo.ro.

Imediat cum au aparut pe scena, Mihai Petre a zambit incantat: “Aratati foarte bine toti trei, dar mai ales ea. Sa n-o faceti sa dispara, va rog!” le-a spus el magicienilor.

O sa dispara, dar speram sa apara intreaga. E un numar foarte dificil, pe care il repetam doar o data pe zi, pentru ca asistenta noastra se raneste foarte mult” a venit raspunsul unuia din magicieni.

 

Dar ea pare destul de vesela!” a constatat Mihai.  “Machiajul e de vina!” au glumit concurentii.

Au bagat-o in cutie, iar ce a urmat a tinut o sala intreaga cu sufletul la gura: “Carne tocata au facut-o pe biata fata!” a soptit Pavel Bartos, terifiat, in culise.

Momentul a fost spectaculos, iar la sfarsit, cand au scos asistenta teafara si nevatamata din cutie, toata lumea a respirat usurata.

“Cred ca numarul asta l-am vazut in diferite forme, dar voi l-ati prezentat al naibii de bine! Nu-mi vine sa cred… iar asta e de bine pentru voi” i-a felicitat Mihai Petre.

Cei doi magicieni au trecut in etapa urmatoare cu 3 de DA. Raspunsurile juratilor i-au uimit putin pe concurenti: “A fost ca un pariu cu noi, nu ne asteptam sa mergem mai departe. Magicienii nu sunt bine priviti, in general. Lumea crede ca suntem niste clovni. Am studiat patru ani cu un mare professor, am facut facultate – a, deci nu esti clovn?” a spus unul dintre ei.

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent     

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni