• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Au dansat FA-BU-LOS la "Romanii au talent". Pe scena, adevarati profesionisti. La finalul numarului, emotiile i-au coplesit

Au dansat FA-BU-LOS la "Romanii au talent". Pe scena, adevarati profesionisti. La finalul numarului, emotiile i-au coplesit

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Au dansat FA-BU-LOS la "Romanii au talent".</span> Pe scena, adevarati profesionisti. La finalul numarului, emotiile i-au coplesit

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Adrian are 27 de ani si e din Arad. A fost si anul trecut la “Romanii au talent”, iar acum s-a prezentat din nou la preselectii “pentru o noua sansa”, dupa cum a marturisti chiar el. Nimeni nu-si imagina in ce revelatie avea sa se transforme.

A inceput sa danseze inspirandu-se din ceea ce vedea la televizor. Parintii nu l-au sustinut niciodata in aceasta pasiune a lui, fiind plecati de 12 ani in Germania. Totusi, nu s-a dat batut.

La “Romanii au talent” toata lumea a crezut ca a venit singur. Asta pana cand l-a scos din valiza pe Sorin, colegul lui, un pusti pe cat de simpatic, pe atat de talentat. Si au reusit sa impresioneze cu dansul lor.

Nu au reusit sa treaca de semifinale, dar au avut o prestatie impecabila.



"Sorin, stii ca esti unul dintre dansatorii mei preferati din sezonul asta! Ai fost foarte bun! Arati ca un dansator foarte bun, ai avut un inceput foarte bun. Ai un viitor fantastic. Adrian, ai evoluat fantastic, pentru mine evolutia e foarte buna! Ma bucur foarte mult pentru voi! Prezent si viitor in dans", a spus Mihai Petre.

"Vreau sa il felicit pe Adrian ca este mentorul acestui copil, pentru ca il pune in fata. Felicitari ca ai adus acest copil la Romanii au talent", a afirmat Andra, iar vorbele sale l-au facut pe Adrian sa izbucneasca in plans.

"Mi-a placut in mod deosebit ca a transmis aceasta mentalitate de profesionist lui Sorin. Vad in Sorin un danasator de viitor", a completat Andi.

Vezi show-ul integral pe Voyo.ro.

SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala. Cine intra in cursa pentru marele premiu

In joc sunt titlul de cel mai talentat roman si 120.000 de euro. Afla care sunt primii 3 finalisti

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni