Gabriel Stefanescu, ajutat de concurentii din cea de-a doua semifinala de la “Romanii au talent”

Gabriel Stefanescu, ajutat de concurentii din cea de-a doua semifinala de la “Romanii au talent”

Pe 26 mai, trupa de show pirotehnic HYPNOSIS din Brasov, prezenta in cea de-a doua semifinala a show-ului “Romanii au talent” a pus la cale un super spectacol pentru a-l ajuta pe cat se poate pe Radu Stefanescu, prezent alaturi de tatal lui in semifinala aceluiasi concurs.

Baietelul a impresionat atat juriul cat si publicul cu talentul lui de a canta la flaut, dar pentru a studia serios acest domeniu are nevoie de sprijin, parintii lui fiind in imposibilitatea de a-l ajuta.

Juriul "Britain's Got Talent" a inceput sa planga cand l-a auzit. Asculta vocea extraordinara a unui pusti de 9 ani

In timpul zilei Florin Limbovici va explica  tainele “mersului pe slackline” si  va da startul petrecerii.

Va fi o seara plina de surprize alaturi de SO & Adrian Pintilie si Gold Mask  care vor incinge seara in pasi de breakdance iar ”Sa trecem la treaba!” se va auzi toata noaptea alaturi de Tudorel Popa, noua vedeta din serialul “Las Fierbinti” care, desi nu a vazut Brasovul pana acum, a promis ca va face un show pe cinste pentru  toti cei care vor fi acolo si spera “ca publicul brasovean sa nu il uite niciodata”.

Show-ul va fi continuat de Radu Stefanescu si baiatul lui , Gabriel, unul dintre cei mai indragiti copilasi de la “Romanii au talent”.

Hypnosis” si “Show a la Krem”  vor fi responsabili cu inchiderea serii: trupa Hypnosis a pregatit un spectacol pirotehnic plin de suspans si adrenalina asa cum si-a obisnuit deja publicul, Razvan “Krem” Alexe & co. se va afla la primul concert dupa finala emisiunii de la ProTV.

Cu totii am facut posibila aceasta “reuniune”. Am fost desemnati “cei mai uniti participanti din semifinale”, iar de-acolo pana la “nebunia” de a face un eveniment impreuna, a fost doar un pas, iar ideea ne-a venit chiar in “camera verde”!”, au povestit membrii trupei Hypnosis.

Evenimentul va avea loc sambata, 26 mai, incepand cu ora 21:00, in Club Eighties din Brasov. Banii adunati in urma acestui spectacol vor fi donati lui Gabriel pentru a-l ajuta sa isi continue studiile.


 

La doar 11 ani, Gabriel Stefanescu este unul dintre cei 11 copii ai unei familii necajite, din Pitesti.

Tatal sau i-a descoperit talentul celui mic. Cu o asa familie numeroasa, parca e si greu sa fii atent la fiecare, sa vezi care se pricepe, la ce. "Ne chinuim sa mentinem o linie de plutire. Imi intretin familia din muzica, pe strada. Cant in Pitesti", spune tatal copilului. "In rest merg la sapa, la fan, la adunat de prune sau la cosit", a povestit omul la preselectiile de la Romanii au talent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni