• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • TOP cele mai tari momente HIP HOP. Revelatii din cele doua sezoane de "Romanii au talent": Voteaza-ti preferatul!

TOP cele mai tari momente HIP HOP. Revelatii din cele doua sezoane de "Romanii au talent": Voteaza-ti preferatul!

<span style="color:#f00;">TOP cele mai tari momente HIP HOP.</span> Revelatii din cele doua sezoane de "Romanii au talent": Voteaza-ti preferatul!

Dupa doua sezoane de "Romanii au talent", tragem linie si recapitulam cele mai tari momente. Astazi, ne amintim de cei mai buni cantareti de hip hop: Adrian Tutu, marele castigator al sezonului trecut, Alexe 'Krem' Razvan - 'rapperasul' din Bacau care a ajuns in finala anul acesta, Danut Mirica, un tanar care canta hip hop dintr-un scaun cu rotile si Raoul Sipos, care a impresionat pe toata lumea cu viteza incredibila cu care poate canta rap.

Adrian Tutu - Sunt roman, DECI POT!



Adrian Tutu - E evident ca Romanii au talent




Alexe 'Krem' Razvan




Danut Mirica

Daniel Mirica, un tanar constantean de 25 de ani care canta hip-hop intr-un scaun cu rotile, a dat o adevarata lectie de viata la "Romanii au talent". El a facut-o pe Andra sa planga si a ridicat sala in picioare cu melodia lui.

Baiatul pasionat de hip-hop a ramas paralizat in urma unui accident, in timp ce se ducea la un concert in care urma sa performeze, dar cu toate acestea nu a renuntat la pasiunile sale - sportul (baschet ) si muzica. A scos chiar si un album hip hop - "Am fost plecat", la doi ani de la accidentul pe care acesta l-a suferit. 


Raoul Sipos - Look at me now

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni