• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Proaspat intors de la Festivalul de la Cannes, Mihai Petre dezvaluie numele preferatului sau din competitia "Romanii au talent"

Proaspat intors de la Festivalul de la Cannes, Mihai Petre dezvaluie numele preferatului sau din competitia "Romanii au talent"

Proaspat intors de la Festivalul de la Cannes, <span style="color:#f00;">Mihai Petre dezvaluie numele preferatului sau</span> din competitia "Romanii au talent"

Andi Moisescu i-a avut ca invitati pe Mihai Petre si Mihai Petraiche in cadrul emisiunii Apropo TV.

Mihai Petre a povestit despre lucrurile care l-au impresionat in timpul petrecut la Cannes si a dezvaluit care a fost preferatul sau de la "Romanii au talent".

"Acum ca totul s-a terminat, Mihai Petre poate sa iti faca foarte multe marturisiri", l-a anuntat Andi Moisescu pe Mihai Petraiche.

"Cel putin din punctul meu de vedere, ai fost favoritul, trebuie sa recunosc ca a existat momentul ala in care nu puteam sa ma decid intre tine si Cristian Gog. Oricum, nu avea nicio importanta si este imposibil sa compari doua numere atat de diferite. De-asta e foarte bine ca avem publicul care a votat foarte mult si foarte bine", a spus Mihai Petre.

Mihai Petraiche a declarat ca a muncit foarte mult pentru semifinala si ca nu se astepta sa ajunga in marea finala. Din acest motiv, el nu si-a planuit numarul foarte bine si a trebuit sa improvizeze. A simtit o presiune foarte mare, pentru ca nu voia sa dezamageasca.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni