• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mihai Petre: "Acum sunt pregatit pentru cazul in care apare un nou Gigel Frone!" Vezi POZE cu el in vacanta

Mihai Petre: "Acum sunt pregatit pentru cazul in care apare un nou Gigel Frone!" Vezi POZE cu el in vacanta

Mihai Petre: "Acum sunt pregatit pentru cazul in care apare un nou Gigel Frone!" <span style="color:#f00;">Vezi POZE cu el in vacanta</span>

Mihai Petre, juratul emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV nu pierde nicio ocazie de a dansa. Aflat in vacanta in Grecia alaturi de sotia sa si de un grup de prieteni, Mihai a invatat si cateva dansuri grecesti.

"In hotelul in care am stat erau seri tematice si asa am reusit sa invat de la greci cativa pasi din dansurile lor traditionale, care sunt mult mai complexe decat ceea ce dansam noi pe la petreceri.

Acum sunt pregatit pentru o noua runda de preselectii la "Romanii au talent", in cazul in care mai apare un nou Gigel Frone
", a povestit Mihai Petre.





 

Pentru ca a avut o perioada extrem de aglomerata, in care a pregatit relansarea clublui sau de dans, "Academia de dans Mihai Petre", acesta si-a dorit o vacanta cat se poate de linistita.

"A fost o perioada agitata si urmeaza una si mai si. Pe langa caravana "Romanii au talent", pregatesc si un eveniment special in Romania din punct de vedere al dansului, asa ca aveam nevoie de odihna si relaxare", a mai adaugat Mihai.



Juratul de la "Romanii au talent" se mentine in forma cu fitness si inot

Daca in general in vacante placerea oamenilor este de a se trezi la ore cat mai tarzii, nu este si cazul lui Mihai. In fiecare dimineata acesta isi petrecea minim 2 ore in sala de sport, dupa care urmau si cateva ture de bazin.



Caravana "Romanii au talent" pleaca la drum in cautare de noi talente in august


Cu bateriile incarcate, Mihai este acum gata "sa treaca la treaba". In august, acesta va pleca prin tara in cautare de noi talente pentru cel de-al treilea sezon al show-ului de la ProTV.

Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la Romanii au talent - sezonul 3

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni