• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai tare show de televiziuni din toate timpurile merge mai departe! TU poti fi cel mai talentat roman din sezonul 4 "Romanii au talent"

Cel mai tare show de televiziuni din toate timpurile merge mai departe! TU poti fi cel mai talentat roman din sezonul 4 "Romanii au talent"

Cel mai tare show de televiziuni din toate timpurile merge mai departe! TU poti fi cel mai talentat roman din sezonul 4 "Romanii au talent"

Nu mai sta pe ganduri, inscrie-te sa te stie o tara intreaga!

CLICK AICI pentru inscriere

Pro TV a dat startul pentru preselectiile pentru urmatorul sezon al show-ului "Romanii au talent", cel mai de succes show al momentului.

La "Romanii au talent" nu exista niciun fel de limita de varsta, tot ceea ce conteaza sunt talentul si dorinta de a-l impartasi tuturor. Nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul celor care isi propun sa-si etaleze talentele, astfel incat la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionisti sau nu, scena este deschisa tuturor celor care vor sa-si implineasca un vis.

Oricine are un talent, indiferent care ar fi acesta, poate intra pe pagina http://inscrieri.romaniiautalent.ro/ si se poate inscrie la preselectii chiar din acest moment.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni