• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai vizionat show de divertisment din istoria televiziunii romanesti, un nou record de audienta. Vezi cele mai tari momente VIDEO

Cel mai vizionat show de divertisment din istoria televiziunii romanesti, un nou record de audienta. Vezi cele mai tari momente VIDEO

Cel mai vizionat show de divertisment din istoria televiziunii romanesti, un nou record de audienta. Vezi cele mai tari momente VIDEO

Editia de vineri, 22 martie a emisiunii “Romanii au talent” a inscris un nou record absolut, obtinind cele mai bune cifre de audienta de la lansarea sa din urma cu doi ani, la nivelul publicului comercial din mediul urban.

Mai mult decat atat, pe publicul comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, emisiunea “Romanii au talent’ difuzata aseara este pe locul al 3-lea ca audienta in istoria monitorizarii TV, dupa meciurile Rapid - Steaua si Middlesbrough - Steaua din Europa League (Cupa UEFA) din 2006.

In minutul de maxima audienta de la 21.08 emisiunea “Romanii au talent” era urmarita de peste 6 milioane si jumatate de romani, iar in minutul de la 22.32, show-ul de la ProTv inregistra pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinde intre 18-49 de ani, un virf de audienta de 37,1 puncte de rating si o cota de piata uriasa de 61,9% cota de piata.

Programul “Romanii au talent” difuzat de ProTv vineri seara a spulberat din nou concurenta, fiind lider detasat la nivelul tuturor categoriilor de public. 

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata intre 20.30 – 22.57 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani una record de 29,7 puncte de rating si a atins o cota de piata de 52,1 procente. Pe “podium” au mai urcat TVR1 cu 9,5 puncte de rating si 16,6% cota de piata, iar pe locul al treilea postul acasa cu 2,3 puncte de rating si 4,0% cota de piata. Antena 1 s-a clasat abia pe locul al patrulea dupa ProTV, TVR1 si postul Acasa inregistrind o audienta de 13 ori mai mica fata de cea a postului lider, ProTV, doar 2,2 puncte de rating si 3,9% cota de piata 

Clasamentul ramine neschimbat si pe intreg publicul din mediul urban. ProTv s-a instalat confortabil pe primul loc cu 27,0 puncte de rating si o cota de piata de 44,2% fiind urmarit pe tot parcursul emisiunii de aproape 3 milioane de telespectatori, urmat de TVR1 cu 10,8 puncte de rating si 17,7% cota de piata, de postul Acasa si abia apoi de Antena 1 care a obtinut o audienta de doar 2,3 puncte de rating si 3,7% cota de piata.

“Romanii au talent” a fost lider de piata absolut si la nivelul intregii tari cu o audienta medie 27,3 puncte de rating si o cota de piata de 43,9 procente, fiind urmarita in medie de peste 5 milioane de romani. Antena 1 s-a clasat pe locul al 5-lea cu 2,6 puncte de rating si 4,1% cota de piata, dupa TVR1 cu 10,4 puncte de rating si 16,8% cota de piata, Kanal D si postul Acasa.
 

Chiar cand credeau ca le-au vazut pe toate, romanii din fata televizoarelor s-au convins inca o data ca “E magica tara asta a noastra!”, vorba lui Mihai Petre, iar cel mal mai vizionat show de divertisment din istoria televiziunii romanesti continua sa o demonstreze: “Romanii au talent” cu carul! Artisti in toata regula, ambitiosi, plini de energie, dansatori sau muzicieni, acrobati si magicieni sau pur si simplu foarte amuzanti, romanii vin la inaintare cu talente care mai de care mai spectaculoase si fac show inca o data la auditiile “Romanii au talent”. 

Aplauzele  au curs  pentru  Uninvented Theatre, pentru  Momo, un dansator exterm de talentat, dar si un actor foarte bun, acompaniat de manechinul “Eva” si de cei 4 “mascati”, cei care au oferit un moment artistic unic la “Romanii au talent” prin dansul plin de sensibilitate si incarcatura emotionala. ”Ne-ati omorat-o pe Andra, nu mai respira”, a glumit Andi, adaugand: ”momentul a fost o binecuvantare, incredibil cat ati reusit sa insufletiti manechinul voi patru”, motiv pentru care au primit cei trei de “DA” binemeritati.



Hartescu Petrica Tiberiu, pictorul de 27 ani din Constanta ramas fara piciorul drept in urma unui accident, a reusit sa aduca zambetul pe fetele juratilor odata cu “rasaritul” si “apusul” soarelui la mare, realizate pe sticla printr-o tehnica originala si cu o viteza de executie impresionanta.”Mi-a placut intreg procesul, nu numai rezultatul final”, l-a felicitat Mihai Petre, iar pentru faptul ca a reusit sa faca spectacol, Petrica a trecut in etapa urmatoare a competitiei talentelor.

Exercitiul cu sfori inspirat din lumea circului a dansatorilor din trupa Xtreme, realizat atat de bine incat a parut “o joaca”, dupa cum a observat Mihai Petre, a impresionat o sala intreaga. “Cel putin in semifinala vreau sa va vad”, le-a spus Andra tinerilor, care vor reveni in etapa viitoare la “Romanii au talent”.

Stan Claudiu-Daniel a cantat hit-ul lui Smiley, “Cai verzi pe pereti”, dar n-a reusit sa demonstreze ca este suficient de talentat pentru a merge mai departe, asa ca in loc de “La, la ,la”, a primit un “Pa, pa, pa” din partea Andrei si a celorlalti doi jurati.

Cristina si Adrian n-au reusit sa starneasca decat confuzie prin numarul lor de dans amestecat cu interpretare muzicala, “ca la o masa la care imi serviti ciorba de burta cu ciocolata pe post de paine”, dupa cum a spus Petre,  sarind de la muzica folclorica la “a treia scufundare” a Titanicului. “De ce n-o lasi tu pe Cristina sa cante linistita?”, l-a certat Andra pe Adrian, iar cei doi au primit trei raspunsuri negative din partea juriului.

Sorin si Bianca Radu s-au “gasit” acum 2 ani la “Romanii au talent” si au interpretat in duet  celebra melodia “I would do anything for love’. Desi costumatia “intunecata” a lui Radu i s-a parut chiar “kitsch-oasa” lui Mihai Petre, Sorin si Bianca au primit totusi trei de “Da” pentru talentul muzical de care au dat dovada.

 “La Romano Boutiq poti sa dai si din cap, si din buric” este sloganul bine-ales de catre componentii trupei de muzica lautareasca si cu influente rock “Romano Boutiq”.  Lautarii si singura fata au facut “Nebunie, nebunie, petrecere in toata regula” pe scena, dupa cum bine a spus Mihai Petre, iar acestia se vor intoarce cu ale lor ritmuri pline de viata in etapa viitoare a super-show-ului.

Intr-adevar, nimeni nu i-a putut opri pe dansatorii de la “Who Gonna Stop Us”, condusi de catre mai-cunoscutul Kotoi, sa arate ce stiu, astfel ca au facut o demonstratie  de street dance ca la carte.  “De fiecare data ma bucur enorm sa vad ca exista atati dansatori buni in Romania”, a concluzionat Petre, iar tinerii au trecut in etapa urmatoare cu 3 de “Da”.

Daniela Calin  a cantat “Doi ochi caprui” pe scena de la “Romanii au talent” si, cu toate ca ca Mihai Petre a catalogat momentul artistic drept unul “urat”, Daniela a declarat ca si-a implinit visul: l-a vazut pe Mihai, “fanul ei”, in carne si oase, astfel ca poate pleca linistita acasa.

Tanarul tenor Luigi Jianu, al carui idol declarat este Luciano Pavarotti, a cantat cat l-au tinut plamanii, dar nu a primit din partea juriului decat trei rapsunsuri negative.

“Eu vara nu dorm” au ales sa cante Laurentiu Surdu si Emil Ghenea, din Craiova, spre disperarea lui Petre, dar a curs cu “X-uri” din partea juriului, asa ca ca baietii s-au oprit in faza auditiilor.

Magicianul Alexandru Marcu si-a facut o intrare in scena spectaculoasa si a continuat sa suprinda pe toata lumea cu al lui “trei de trefla”,aratand lumii ce inseamna “street magic”. “Esti foarte bun”, i-au spus Andi si Andra, iar Alexandru a trecut in etapa viitoare a show-ului.

“A fost un mic uragan aici pe scena”, a spus Andi dupa reprezentatia tobosarului Lorin Mihalache, care, la numai 13 ani, a demonstrat ca are ritmul in sange si a mostenit talentul tatalui sau, tambalagiul Marius Mihalache. Pustiul a primit un mare “Da” din partea juriului si merge mai departe in concurs.

Vocea lui Claudiu  Condurache din Lupeni le-a “omorat” urechile juratilor, dupa cum a spus Andra, astfel ca tanarul s-a oprit in aceasta etapa a show-ului.

 Haioasa Marcovici  Florica, mai pe scurt ”Fronica”, varianta feminina si la fel de simpatica a lui Gigel Frone, a declarat in acorduri de chitara ca este “fana numarul 1” a lui Pavel Bartos si, cu toate ca a primit 3 raspunsuri negative, a plecat cu zambetul pe buze de la “Romanii au talent”.

Elvira Nutu a cantat melodia Andrei  - “Doar o clipa” – dar Andi si Mihai au “stricat” momentul prin “X-urile” hotarate, iar Elvira nu a trecut de aceasta prima etapa din concurs.

Mihai a prezentat stirile Pro Tv in stilul “Cristian Leonte” si le-a dat pe rand legatura “corespondentilor”  Andreea Esca,  Pavel Bartos si Amalia Nastase, dar Petre a concluzionat ca talentul sau ar fi mai potrivit pentru o licitatie decat pentru acest show, asa ca acesta a plecat cu 3 de “Nu” de la “Romanii au talent”.

 “S-a terminat cu anonimatul”, vorba Andrei, pentru Cosmin Berzintu, tanarul care i-a lasat fara cuvinte pe jurati cu vocea sa speciala si reprezentatia demna de opera. “Mai vii de-acasa”, i-a spus Andi, iar Andra a continuat ” Imi doresc ca talentul tau sa mearga pana in finala pentru ca merita”, fapt pentru care Cosmin a primit 3 de “Da” pentru a-si continua drumul in show.

Numarul amuzant al celor 2 clovni care au fost cat pe ce sa-i toarne apa in cap lui Mihai Petre a reusit sa ii convinga pe Andi si pe Andra, asa ca doua raspunsuri pozitive au fost exact ce aveau nevoie pentru a trece in etapa viitoare a concursului.

Celor 7 “babe” din ansamblul folcloric din Balanca” le-au “invartit poalele” si le-au “jucat opinicile” chiar sotii lor, oferind ”un moment autentic, pe care l-am trait din plin”, dupa cum a spus Andi. “E evident ca trebuie sa invatam de la voi foarte mult. Ma fac sa fiu mandru ca sunt roman ”, a completat Mihai Petre, astfel ca “junii” bihoreni se vor intoarce pe scena “Romanii au talent” pentru a incanta publicul.

Baietii din “Comunitatea Parkour Oradea” si-au demonstrat din plin talentul si curajul pe scena emisiunii, fiind, pe rand, obstacole si executanti. Momentul atent pregatit a fost rasplatit cu un mare “Da”, iar baietii vor veni din nou la “Romanii au talent” pentru a sfida pericolul gravitatiei in stil propriu.

Componentii corului de camera “Fiat lux” au impresionat nu numai prin vocile lor deosebite, ci si prin coregrafia si costumatia cu care s-au prezentat pe scena de la “Romanii au talent”, iar juratii le-au raspuns exact asa cum si-au dorit: “Da!” la unison.

Programator in viata de zi cu zi, magicianul Andrei Craciun i-a “citit” gandurile Andrei, s-a jucat cu simturile lui Smiley si ale lui Pavel si l-a facut pe Andi sa declare: ”Eu cred ca el stie raspunsurile noastre dinainte de a se prezenta la preselectie”, acelea fiind trei de “Da” pentru numarul fascinant prezentat.

“Ati venit si ne-ati aratat una dintre putinele traditii care au ramas vii”, i-au spus juratii olarului Raul Bocse, a carui reprezentatie a fost insotita pe fundal de dansul copilasilor pe ritmuri populare romanesti. Desi a primit trei de “Nu”, olarul le-a permis noilor ucenici Pavel si Smiley sa pastreze “noua jucarie”, adica roata, si sa isi cizeleze talentul la produs oale din lut pe tot parcursul sederii la Oradea. 

Doamna Ileana Bodi, cu al ei mesaj pasnic recitat in versuri, a devenit marul discordiei dintre Andra si Mihai Petre. “Da pentru mesaj, nu pentru moment” a fost aprecierea juratilor, lucru care nu l-a impiedicat pe Mihai sa o tachineze in continuare pe Andra :” Nu? Parca ti-a placut!”, replica la care Andra a avut un singur raspun:”Talk to the palm!”. 

Copilasii din ansamblul “Miorita” din Salonta au adus jocul si voia buna pe scena “Romanii au talent” si, cu toate ca au dansat cat au putut ei de bine, nu au reusit sa treaca in etapa urmatoare in acest an, lucru care nu le-a sters insa zambetele de pe chipuri.

Busa Sebastian, adolescentul de 14 ani care si-a descoperit pasiunea pentru beatbox dupa ce s-a uitat la editiile precedente ale show-ului “Romanii au talent”, a ridicat toata sala in picioare prin “exercitiul de imaginatie” propus, in care combina sunetele a 4 aparate diferite. “Ti-ai facut numarul mult mai spectaculos pentru ca ni l-ai prezentat, dar si pentru ca esti foarte bun”, i-a spus Andra, iar Sebastian a primit cei trei de “Da” din partea juratilor cu lacrimi de fericire in ochi.

Tanarul Onisan Horia a dat dovada de o determinare iesita din comun, aratand tuturor ca nici macar handicapul pe care il are la maini nu il poate tine departe de dans. Desi a mai participat la “Romanii au talent”, de data aceasta a primit raspunsurile pe care le-a asteptat mereu, in special din partea lui Mihai Petre: “Te felicit!”, i-a spus juratul, iar Horia va reveni in etapa urmatoare a concursului. 

 “Eu stiam sigur ca tu existi undeva pe Pamantul asta si ma intrebam doar cand o sa vii in fata noastra”, i-a spus Andi lui Roland Kiss, multiplu campion national la bike trial. Ritm, pericol si spectaculozitate – de toate a avut numarul lui Roland, care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga, mai ales in momentul in care a trecut cu roata bicicletei peste abdomenul iubitei sale la fel de curajoase. “Da” cu “inclinare” a primit Roland din partea juratilor si merge mai departe la “Romanii au talent”.

Senzatie au facut si Plop Alex Stefan care a impresionat prin miscarile sale de dans si a primit 3 de DA, precum Stefan Orheanu din Comanesti care a prezentat un numar de dans irlandez pentru care a primit aplauze furtunoase din partea juriului si a publicului. Cu 3 de DA, Stefan merge in etapa urmatoare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni