Cum si-a petrecut Mihai Petre ziua de nastere. Juratul de la "Romanii au talent" a implinit 34 de ani

Cum si-a petrecut Mihai Petre ziua de nastere. Juratul de la "Romanii au talent" a implinit 34 de ani

Mihai Petre, juratul de la "Romanii au talent", a implinit joi, pe 28 martie, 34 de ani si a ales sa-si petreaca ziua de nastere intr-un mod inedit.

Antrenor profesionist de dans sportiv, Mihai Petre nu a putut sta departe de sala de repetitii nici in aceasta zi importanta din viata lui.

Mihai Petre a publicat o fotografie pe Facebook in care le arata fanilor cum si-a petrecut ziua de nastere: "Va multumesc din suflet pentru urari! Ziua mea s-a desfasurat in sala de dans:)", a scris el.


Juratul de la “Romanii au talent” si-a dechis la sfarsitul anului trecut Academia de Dans Mihai Petre:  “Noi am inceput sa antrenam inca din 2002, dar la nivel de performanta. Scoala noastra se mandreste cu cateva dintre cele mai bine clasate perechi din tara, insa prin deschiderea acestei Academii vrem sa lucram cu toti cei care iubesc dansul.

Cursurile noastre sunt dedicate persoanelor care isi doresc sa invete sa danseze, indiferent ca sunt la un nivel incepator sau mai avansat. Vin la sala oameni care imi spun ca ei au doua picioare stangi. Provocarea pentru mine este sa le demonstrez ca nu au dreptate si ca, daca exista un pic de vointa, oricine poate dansa
”, declara Mihai Petre intr-un interviu.

Informatii despre programul Academiei de Dans “Mihai Petre” se gasesc pe site-ul mihaipetre.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni