• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Numarul lui din semifinala a ridicat juriul in picioare si a adus publicul in delir. Ce surpriza pregateste Vlad Grigorescu pentru marea finala

Numarul lui din semifinala a ridicat juriul in picioare si a adus publicul in delir. Ce surpriza pregateste Vlad Grigorescu pentru marea finala

Numarul lui din semifinala a ridicat juriul in picioare si a adus publicul in delir. Ce surpriza pregateste Vlad Grigorescu pentru marea finala

Unul dintre numele care i-a ridicat pe cei 3 jurati in picioare si a adus publicul in delir in prima semifinala LIVE de Romanii au talent a fost numarul de magie si mentalism al lui Vlad Grigorescu, un tanar de 26 de ani din Bucuresti, care a fost trimis in urma voturile publicului direct in finala.

La ce te-ai gindit dupa ce ai aflat ca vei merge in finala? 

M-am pus pe ganduri. Ce fac in finala? Care e alegerea potrivita. Ce asteapta lumea sa vada? Oare ce planuiam sa fac in cazul in care ajungeam era o alegere corecta? Inca ma mai gandesc...

 

Cat timp te-ai pregatit pentru show-ul din semifinala?

Momentul de vineri seara face parte dintr-un spectcolul meu, "BLIND", pe care il joc fac de vreo 4 ani asa ca am avut timp suficient sa-l pregatesc. A fost testat pe un public real, platitor de bilet, in nenumarate randuri.

 

S-a schimbat ceva in atitudinea oamenilor fata de tine in perioada dintre preselectii si semifinala?

Sigur! Romanii au talent este un show foarte popular si datorita acestui fapt a crescut si popularitatea mea. Te recunoaste mai multa lume pe strada si mai multa lume vrea sa te cunoasca.



Show-ul este acum integral pe
Voyo.ro.

Te simti erou? Hai sa ne arati ce stii! Inscrie-te in urmatorul sezon "Romanii au talent"!

Ai fost solicitat sa sustii spectacole?

Solicitarile au devenit intr-adevar ceva mai numeroase. Oricum aveam un program destul de incarcat, dar acum este si mai mult.

 

Te roaga prietenii, oamenii in general, sa le dezvalui din trucurile tale?

Tot timpul. Oamenilor le este greu sa traiasca cu gandul ca nu stiu cum functioneaza si vor mereu explicatii. Dar de cele mai multe ori, explicatiile nu sunt asa frumoase ca efectul, asa ca e mai "sanatos" sa le pastram secret.

 

Cand ati sustinut primul spectacol in fata unui public adevarat/numeros?

Primul spectacol profesional l-am facut in 2005 in Bucuresti. De atunci nu m-am mai oprit si am avut ani in care am facut si 100 de spectacole.

 

Te temi vreodata ca nu-ti va iesi numarul pe care il prezinti?

Da, intotdeauna. E esential sa te gandesti la toate posibilitatile ca sa fii pregatit. Dar un profesionist are si planuri de rezerva si experienta il invata cum sa iasa din situatii critice.

 

Cat timp acorzi zilnic "antrenamentului"?

Inainte, cand m-am apucat, foarte mult timp petreceam exersand, experimentant, repetand. Ore, multe. Acum mai putin. E mai usor sa scrii dupa ce stii alfabetul. Acum, antrenamentul, repetitiile, se intampla mai mult in mintea mea, inainte sa necesite si repetitiile fizce.

 

Ce pregatesti pentru marea finala “Romanii au talent” de pe 10 Mai?

Deocamdata sunt inca in punctul in care trebuie sa decid ce o sa fac, apoi o sa trec la treaba. Probabil vor fi niste zile, multe, in care nu voi fi foarte accesibil pentru cei din jur. 




VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU!

Eroii se intrec la ProTV in al treilea sezon al celui mai asteptat show al anului. “Romanii au talent”, blockbuster-ul entertainment-ului romanesc, in fiecare vineri de la ora 20:30 pe ProTV si Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni