• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Vreau ca oamenii sa creada in imposibil!". Cristian Gog, castigatorul de la "Romanii au talent", face un anunt important

"Vreau ca oamenii sa creada in imposibil!". Cristian Gog, castigatorul de la "Romanii au talent", face un anunt important

"Vreau ca oamenii sa creada in imposibil!". Cristian Gog, castigatorul de la "Romanii au talent", face un anunt important

Cristian Gog, cel care a castigat sezonul trecut de "Romanii au talent", porneste intr-un turneu prin tara, prin care vrea sa convinga cat mai multi oameni sa creada in IMPOSIBIL.

 

Cristian Gog in IMPOSIBILITATI

Spectacol de MENTALISM 100%



Pe scurt:

Un spectacol de doua ore in care Cristian Gog va incerca sa ii faca pe toti spectatorii din sala sa creada in Imposibil. Citirea gandurilor, influentarea lor, telepatie, hipnoza si multe alte numere de mentalism vor fi desfasurate pe scena intr-o atmosfera plina atat de mister, cat si de buna-dispozitie.

 

Primul turneu sustinut de Cristian Gog dupa castigarea editiei 2012 a concursului „Romanii au talent” va vizita in prima faza 3 orase:

24.04.2013 DEVA Centrul Cultural Dragan Muntean

25.04.2013 LUGOJ Casa de Cultura a Sindicatelor

26.04.2013 REsItA Sala Dacia pusa la dispozitie de Primaria Municipiului Resita

 

Toate spectacolele vor incepe la ora 19.00 si vor fi impartite in doua acte de 50 de minute despartite de o pauza de 20 de minute. Etapele urmatoare ale turneului vor fi decise de fanii lui Gog, prin completarea unui chestionar pe Facebook, Cristian dorindu-si ca turneul sa viziteze in special orasele mici si medii.

 

Biletele vor fi puse in vanzare la Caseriile salilor ce ne vor fi gazde precum si in Librariile Diverta din fiecare oras. Cei care doresc insa sa isi cumpere biletele de pe internet au la dispozitie varianta achizitiei de pe www.myticket.ro.

 

Costul biletelor este de:

20 lei - pentru elevi, studenti si pensionari

40 lei - pret bilet normal

110 lei - pret bilet V.I.P. ce include, pe langa participarea la spectacol, posibilitatea de a-l intalni pe Cristian Gog dupa prestatie, un afis de spectacol cu autograful mentalistului si o lingura personalizata cu suport special.

 

Cristian Gog este primul mentalist din lume care a castigat un concurs de popularitate.

in 2012, Cristian Gog a castigat concursul televizat „Romanii au Talent” prin numere de iluzionism bazate pe efecte de influentare psihologica. 

Numerele de mentalism, spre deosebire de prestatiile de scamatorie cu iepurasi, porumbei sau doamne taiate cu fierastraul, sunt menite sa faca publicul sa creada in Magia inocenta a Imposibilului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni