• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Miracol de sarbatori: Pustiul care a uimit anul trecut la "Romanii au talent" a primit alimente si jucarii. Uite cum s-au bucurat el si cei 10 frati ai sai

Miracol de sarbatori: Pustiul care a uimit anul trecut la "Romanii au talent" a primit alimente si jucarii. Uite cum s-au bucurat el si cei 10 frati ai sai

Miracol de sarbatori: Pustiul care a uimit anul trecut la "Romanii au talent" a primit alimente si jucarii. Uite cum s-au bucurat el si cei 10 frati ai sai

Gabriel este baietelul care a impresionat pe toata lumea la "Romanii au talent". Sunt 11 frati, iar cele 13 suflete ale familiei Stefanescu traiesc in numai 2 camere. Din cauza saraciei, baietelul era nevoit sa cerseasca in Centrul Vechi al Capitalei.

Marina Dina si Nicoleta Luciu nu au ramas indiferente la drama familiei Stefanescu si le-au dus celor 11 copii mancare si jucarii.

Pana acum, pentru a face rost de bani pentru mancare, Gabriel canta la diverse instrumente in Centrul Vechi al Capitalei.

"Vara ii trimit pe cei mari la munca atunci cand am vreun copil bolnav acasa. Cand sunt toti sanatosi ma duc eu la munca impreuna cu cei mai mari, iar cei mici raman acasa cu un frate mai mare", a spus mama celor 11 copii.

Echipa CanCan TV le-a facut cadou si un frigider, de care familia avea mare nevoie. "Va multumesc din suflet, aveam mare nevoie de asa ceva. Am mai avut frigider, dar unul vechi si s-a stricat. Nu mai avem frigider de peste doi ani. Carnita nu cumparam decat atunci cand faceam mancare. Nu avem cuvinte sa va multumim", a marturisit, cu lacrimi in ochi, mama lui Gabriel Stefanescu.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni