• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu, arestat in Barcelona zilele trecute! Cum a reusit juratul de la "Romanii au talent" sa-i induplece pe politisi sa-l elibereze

Andi Moisescu, arestat in Barcelona zilele trecute! Cum a reusit juratul de la "Romanii au talent" sa-i induplece pe politisi sa-l elibereze

Andi Moisescu, arestat in Barcelona zilele trecute! Cum a reusit juratul de la "Romanii au talent" sa-i induplece pe politisi sa-l elibereze

Andi Moisescu a fost protagonistul unei intamplari desprinsa parca dintr-un film de comedie dupa ce a fost arestat in Barcelona.

Juratul de la "Romanii au talent" a fost plecat in Spania, insa calatoria s-a transformat intr-o amintire pe care o va pastra toata viata.

Andi a povestit pe larg patania intr-o postare pe blogul sau cum a ajuns in arestul politiei spaniole:

"Cand suna ceasul la 7 dimineata si-n tur a fost 4-0 pentru Bayern, tot ce poti spera e sa mai prinzi avionul si, eventual, sa vezi un meci frumos, demn de o semifinala de Liga Campionilor. Ce-i cert, e ca la ora 12, eram deja in Princesa Sofia, la o aruncatura de bat de Camp Nou, in echipa completa. 11 jucatori de camp, atent supervizati de Gemma, pana la ora respectiva, singura prezenta feminina din cadrul lotului.



Ma rog, cand ne era lumea mai draga si mai aveam putin pana la prima destinatie sigura, ne-am trezit cu doua echipaje de politie, care au tras imediat bus-ul in care ne aflam pe dreapta. A urmat un dialog aprins in limba spaniola, din care am retinut doar esentialul. Bus-ul n-avea acte. Prin urmare, am fost coborati imediat, pentru un control amanuntit.

Poate am omis sa precizez. Toate actele noastre ramasesera in mapa Gemmei, care ne-a asigurat ca-i mai bine asa, ca sa n-avem grija lor. Am primit, pe sest, un atestat de preot, cu care mi s-a sugerat sa ma legitimez, atunci cand va imi va veni randul si, in general, sa stau calm, pentru ca, de regula, politistii nu prea citesc cu atentie.

Nu mai insisit cu detaliile, una peste alta, ne-au arestat pe toti, invitandu-ne respectuos la sectie. Acum, pas de-i convinge pe politisti ca noi n-avem niciun amestec si ca totul e doar o intamplare. (Nefericita, dar, de fapt, fericita, dupa cum se putea citi pe fetele noastre).

Parea ca totul s-a sfarsit cand politistii ne-au propus un troc. Daca tot am venit pentru meci, sa ne jucam libertatea la penalty-uri. Cate cinci lovituri de caciula. Cine inscrie, e liber. Cine nu, nu. Mai jos, dupacum se poate observa, mi-am luat in serios rolul de eliberator."


Citeste mai multe si vezi fotografiile din excursia la Barcelona pe blogul lui Andi Moisescu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni