• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Romanii au talent" - asa a inceput totul: "Nimeni nu stia exact la ce sa se astepte". La trei ani de la prima editie, show-ul revine cu surprize de proportii

"Romanii au talent" - asa a inceput totul: "Nimeni nu stia exact la ce sa se astepte". La trei ani de la prima editie, show-ul revine cu surprize de proportii

"Romanii au talent" - asa a inceput totul: "Nimeni nu stia exact la ce sa se astepte". La trei ani de la prima editie, show-ul revine cu surprize de proportii

Vineri, 14 februarie, de la 20:30, eroii se intorc la Pro Tv intr-un nou sezon incendiar „Romanii au talent”, blockbuster-ul divertismentului romanesc.

Pavel Bartos si Smiley, prezentatorii super-show-ului, isi aduc aminte de cum a inceput totul in urma cu trei ani. „Primul sezon a fost un pic mai timid pentru ca nimeni nu stia exact la ce sa se astepte, in cel de-al doilea am prins curaj si am inceput sa ne dezlantuim, in al treilea am crezut ca n-o sa mai gasim niciun talent, iar in al patrulea eram  descurajati,  insa fiecare sezon in parte a reusit sa ne surprinda, sa ne uluiasca si sa ne depaseasca asteptarile cu mult”, declara Smiley.

De cealalta parte, Bartos vorbeste despre cum s-a schimbat echipa “Romanii au talent” in acesti ani: “A devenit mai performanta si pot sa zic ca s-a transformat intr-o familie, toti cei implicati suntem foarte buni prieteni si, culmea culmilor, asta il include si pe Mihai Petre”, adauga, amuzat, actorul.

In plus, si concurentii au evoluat dupa trei sezoane “Romanii au talent”: “Oamenii care vin la show se prezinta mult mai bine pregatiti pentru ca isi dau seama ca un astfel de concurs le poate schimba viata”, spune Pavel.

Smiley si Bartos le promit telespectatorilor “mai multe talente decat va puteti imagina, mai multa nebunie, mai multa voiosie si mai multe momente magice” in cel de-al patrulea sezon al super-show-ului. Pe langa marele premiu in valoare de 120 000 de euro, participantii au acum sansa sa castige si premiul de originalitate, in valoare de 10 000 de euro.

Romanii nu mai au rabdare, asa ca vin sa arate de ce sunt in stare in noul sezon “Romanii au talent”, care incepe vineri, 14 februarie, de la 20:30, numai la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni