• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ce poate face un pusti cu o chitara la "Romanii au talent", sezonul 4. "Nu am avut impresia ca privesc un copil, ci un profesionist"

Ce poate face un pusti cu o chitara la "Romanii au talent", sezonul 4. "Nu am avut impresia ca privesc un copil, ci un profesionist"

Ce poate face un pusti cu o chitara la "Romanii au talent", sezonul 4. "Nu am avut impresia ca privesc un copil, ci un profesionist"

Andrei Mihnea Cerbu are 11 ani si un mare talent la chitara. Cu toate acestea, baiatul ramane cu picioarele pe pamant si nu se considera inca artist adevarat.

"Eu, cu o chitara in brate, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevarat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau sa cant in stilul meu, nu in al lui", afirma el.

Juratii au lasat modestia deoparte si au avut numai cuvinte de lauda pentru Andrei.

"M-ai facut sa ma simt atat de bine ascultandu-te. Esti un adevarat artist. Ai o sensibilitate aparte, ai o traire a ta in timp ce canti", considera Andra.

"Nu am avut nicio clipa impresia ca privesc un copil de aproape 11 ani, ci un profesionist. Iar asta e si meritul tatalui tau, care a stiut sa te indrume", i-a transmis Mihai Petre.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni