• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ai ras cu lacrimi la numarul lor. Cine sunt cei doi tineri nebuni care au facut striptease in prima editie "Romanii au talent"

Ai ras cu lacrimi la numarul lor. Cine sunt cei doi tineri nebuni care au facut striptease in prima editie "Romanii au talent"

Ai ras cu lacrimi la numarul lor. Cine sunt cei doi tineri nebuni care au facut striptease in prima editie "Romanii au talent"

Andrei s-a apucat de hip-hop acum 7 ani de zile din pasiunea pentru muzica. A inceput sa cante cu o trupa si dupa cateva piese l-a chemat Florin Grozea la studio si le-a propus sa faca o piesa dar lor nu le-a placut ideea. A mai avut o colaborare cu baietii de la Cassa Loco, dar pentru scurt timp. Au avut concerte in cluburi, organizate de ei. Trupa s-a destramat la un moment dat.

Nimeni in familia lui nu a mai cantat. Parintii sunt divortati, amandoi plecati in cate o tara, Libia si Emirate. Nu are frati. I-ar placea sa ajunga sa traiasca din muzica.

A facut scoala de televiziune Tudor Vornicu si apoi a lucrat la doua televiziuni in calitatea de asistent de producator.

Cu Emanuel Flesner – 24 ani, partenerul cu care a format "Party Animals" s-a cunoscut in liceu. Sunt prieteni foarte buni. Au urmat impreuna si facultatea si scoala de televiziune. Au fost si anul trecut la "Romanii au talent", dar au facut momente separate. S-au gandit sa faca un moment impreuna si a iesit o parodie.

POVESTEA PE LARG

Ma numesc Emanuel Flesner, prietenii imi spun Fles. M-am nascut la data de 09.02.1990, am 24 de ani si sunt masterand in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti la Studii Cultural Europene.

Mama mea se numeste Margareta Flesner, are 53 de ani si este sociolog, cercetator stiintific, iar tatal meu este Petru-Iulian Flesner in varsta de 53 de ani si este profesor de sport.

La varsta de 9 ani m-am apucat de fotbal la clubul Dinamo Bucuresti. Mama a considerat ca este un prilej foarte bun sa-mi descarc energia si sa nu mai pierd vremea in fata blocului. Ulterior, mi-am descoperit anumite aptitudini si a inceput sa imi placa viata de sportiv. Mergeam in cantonamente la turnee in tari ca Spania, Franta, Turcia, Italia. Consider ca a fost o experienta foarte frumoasa pentru un pusti de 12-13 ani. Ulterior am fost selectionat de catre antrenorul Ianis Guda, care a trecut de la Dinamo la lotul national de juniori U17. La echipa nationala am stat in cantonament centralizat un an de zile pentru a ne pregati pentru campionatul european. Reuseam sa imbin destul de bine sportul cu scoala, astfel incat nu am avut niciodata probleme la invatatura. 

La 17 ani am revenit la Dinamo, pentru ca nu am reusit sa ne calificam la campionatul european U17. Am continuat sa joc pana la 19 ani, moment in care am renuntat pentru ca nu mai eram foarte sigur ca acesta este drumul pe care trebuie sa merg.

Viata de sportiv m-a ajutat sa am un regim de viata sanatos, din care au lipsit viciile cu desavarsire. Sunt bucuros sa spun ca am reusit pana astazi sa stau departe de ele.

Pana aici viata mea a parut una obisnuita. Dupa ce am terminat cu sportul, am inceput sa gust din distractie, mergand in cluburi, la mare, la munte… Am descoperit o alta latura a mea, una plina de energie si nebunie, una care m-a facut sa-mi dau seama ca pot sa fac lucruri despre care nu stiam ca sunt in stare sa le fac. Si mi-a placut. Atunci am inceput incet incet sa devin dependent de distractie, pe care o amplificam cu fiecare ocazie. Am facut lucruri pe care multi le-ar considera nebune, pe care insa nu le regret si pe care le-as mai face indiferent de cum as fi privit. Criticile, oricat de aspre si intemeiate, au fost intodeauna un motiv sa-mi duc mai departe euforia.

Daca la inceput ma obisnuisem sa aud multe pareri negative, in ultima vreme lumea a inceput sa isi schimbe parerea, distrandu-se pe seama mea, DAR SI CU MINE.

Acest fapt ma face sa cred ca sunt un actor natural…dau senzatia ca joc un rol, dar de fapt asta sunt si asta e starea mea naturala.


Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

 

Ma numesc Andrei Militaru, prietenii imi spun Jimmy. M-am nascut la data de 08.04.1989, am 24 de ani si sunt student la Universitatea “ Dimitrie Cantemir “ din Bucuresti la Management Turistic si Comercial.

Mama se numeste Otilia Militaru, are 49 de ani si este inginer in industria petroliera.

Tata este Adrian-Razvan Militaru, are 54 de ani si este inginer de foraj.

In jurul varstei de 14 ani am inceput sa scriu versuri. In aceeasi perioada am descoperit ca am o pasiune pentru muzica. Parintii mei isi doreau sa ajung inginer, sa le urmez exemplul. Daca ar fi fost dupa ei, ar fi trebuit sa fac toata ziua exercitii de matematica si fizica. Eu voiam insa altceva. In timp ce ei credeau ca imi fac temele, eu umpleam agende cu versuri. Am vrut sa merg intr-un studio de inregistrari. Eram din ce in ce mai pornit si in stare sa fac orice pentru o cariera in muzica. Am cunoscut oameni care impartaseau aceeasi pasiune, care mergeau la un studio profesional si inregistrau melodii. Unul din ei m-a luat la studio si asa mi-am auzit prima data vocea pe “banda” undeva prin anul 2004. Am prins curaj si am inceput sa ma ocup din ce in ce mai mult de cariera mea. Visam cu ochii deschisi la scene deschise, cu public numeros…

Modelul meu a fost Eminem. De multe ori, cine ma aude gaseste multe asemanari intre mine si el. Acest lucru nu poate decat sa ma flateze. 

In 2006, impreuna cu doi prieteni, am infiintat o trupa. Eram niste copii care visau impreuna si nu voiau o copilarie obisnuita. Am sustinut concerte in cluburile de hip-hop de la vremea respectiva. Eram vazuti bine printre cei care frecventau localurile de acest gen. 

Cand a aparut MySpace ne-am facut si noi cont. Toti artistii erau inregistrati acolo, nu puteam lipsi. Am fost urmariti o vreme de catre Florin Grozea, care ne-a si chemat sa discute cu noi despre un potential proiect. Din nefericire pentru noi, cerintele sale n-au rezonat cu ideile noastre. Trupa nu a putut ajunge departe si din pricina orgoliilor puerile. Asteptam ca de nicaieri sa apara un mare producator care sa ne propuna sa devenim vedete. Niste neatentii ne-au costat aparitii in diverse emisiuni TV, cu teme muzicale.

Mai tarziu am fost contactati de Cassa Loco. Ei au vrut, la fel ca si Florin Grozea, sa incepem un proiect, fireste cu alte conditii. Producatorul lor ne-a cerut sa excludem un membru al trupei pentru ca nu il considera compatibil cu ideile sale. Nu am fost de acord cu propunerea sa si prin urmare nu s-a mai putut face proiectul.

Dupa o serie de dezamagiri si orgolii, in 2009 ne-am hotarat fiecare sa mergem pe drumul lui si asa mi-am intrerupt activitatea muzicala. Trei ani mai tarziu, am constatat ca mi-e greu sa ma despart de visul meu.

Party Animals!!!

Ne-am cunoscut inca din liceu. Nu putem spune ca am fost cei mai buni prieteni acolo, eram doar colegi.

Liceul s-a terminat si ne-am inscris la facultate ca sa constatam ca suntem din nou colegi si ca suntem inscrisi in aceeasi grupa. Atunci ne-am imprietenit, am inceput sa iesim in aceleasi grupuri mari de prieteni. Amandoi ne doream o cariera pe micile ecrane, asa ca am hotarat sa urmam si o scoala de televiziune. Asa am ajuns la o scoala de televiziune. Am facut proiecte de emisiuni la scoala, am invatat cum sa moderam sau sa regizam in special divertisment. Dupa absolvirea scolii de televiziune, aveam nevoie de o noua provocare. Asa ca am mers in 2012 la “Romanii au talent” insa cu momente separate. Fles a facut un dans nebun in stil caracteristic si Jimmy a cantat o piesa. Dupa participare, ne-am gandit ca un moment pregatit impreuna ar putea fi mult mai interesant. Asa s-a nascut Party Animals. Am inceput sa petrecem mai mult timp in studioul unui prieten si sa pregatim proiectul nostru.

Studioul nu este unul cunoscut, dar ne ajuta sa ne facem treaba. Aparatura este destul de buna si poate reda o calitate pe masura. Proprietarul studioului, Sorin Iacob, ne-a sustinut foarte mult in proiectul nostru cu idei si ne-a pus mereu studioul la dispozitie. 

Vrem sa ne imprimam personalitatea intr-un stil mai putin obisnuit pentru industria muzicala din Romania. Party Animals ar putea sa fie peste 5 ani cea mai buna forma de instigare la distractie.

Am venit la Romanii au Talent pentru ca am vrut sa descoperim efectul Party Animals asupra publicului. Am pregatit un moment surprinzator in regim de distractie, care a fost primit mai bine decat ne asteptam. 

Am venit cu gandul ca ne vom distra si am fost mai mult decat incantati sa vedem ca atat membrii juriului cat si publicul s-au distrat alaturi de noi. Reactia acestora ne-a facut sa uitam de emotii si sa ne simtim ca intre prieteni.

Ca orice participant, ne-am propus sa ajungem cat mai departe. Vrem sa facem cunoscut proiectul nostru si obisnuim lumea sa fie mai deschisa catre distractie si sa participe activ, nu doar sa priveasca…

Daca am castiga, fiecare LEU ar intra in Party ANIMALS. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni