• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai iubit show al romanilor mai are multe de oferit: "Romanii au talent', o noua editie plina de magie si sex-appeal

Cel mai iubit show al romanilor mai are multe de oferit: "Romanii au talent', o noua editie plina de magie si sex-appeal

Cel mai iubit show al romanilor mai are multe de oferit: "Romanii au talent', o noua editie plina de magie si sex-appeal

Preselectiile continua la "Romanii au talent" cu o noua serie de aspiranti la titlul suprem si la marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Concurenti dornici sa devina asemeni propriilor idoli, personaje hilare, oameni carora nu le este frica sa riste de dragul spectacolului, ambitiosi care nu se lasa,  numere de neimaginat in afara scenei si aparitii care au taiat respiratia, toate au alcatuit un show cum numai la "Romanii au talent" se poate vedea. Atat de uimiti au fost de ceea ce le-a aparut in fata ochilor, incat Smiley si Mihai Petre si-au varsat chiar paharele cu apa pe ei.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

Uriasul Valahu, binecunoscutul luptator de skandenberg, a venit si el saptamana aceasta la "Romanii au talent". Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumatatea masurii sale, gata sa arate ca poate oricand sa isi schimbe meseria de sportiv in cea de showman.

“In Romania, si babele au talent” – acesta este motto-ul dupa care se ghideaza Lenuta Taune, o concurenta de 81 de ani care a venit pregatita sa arate in fata unei tari intregi ca poate face spectacol. Doamna a lasat emotiile deoparte, si-a facut singura costumatia de scena si s-a prezentat in fata Andrei, a lui Andi Moisescu si a lui Mihai Petre cu gandul de a trece mai departe in urmatoarea etapa.

Toata suflarea masculina a ramas fara grai vineri seara, cand a urcat pe scena cea mai exotica aspiranta la titlul de “cel mai talentat roman”, cu un nume de scena pe masura: Kennya. Dansul sau provocator si genele care flutura nu au fost nici pe departe punctul maxim de atractie al concurentei. Kennya le-a dezvalui tuturor doi ochi albastri, pictati chiar pe fese.


 

Vinerea aceasta a fost una a provocarilor pentru Pavel si Smiley. Cei doi "sefi" si-au dat unul altuia porunci care le-ar fi putut pica greu la stomac, la propriu, insa prezentatorii au gasit cele mai amuzante solutii.  Savarine, sarmale, carnati, varza a la Cluj din belsug si alte bunatati traditionale romanesti, toate s-au regasit in “meniul” de provocari pus la cale de "sefi".

Magie, lupte, dans, muzica, dar mai ales talente cu carul, de toate vei avea parte si vinerea viitoare, de la 20:30, intr-o noua editie a super-show-ului "Romanii au talent", numai la ProTV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni