• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Romanii au talent" a spulberat din nou concurenta, iar ProTV a cucerit toate topurile de audienta cu cifre uluitoare

"Romanii au talent" a spulberat din nou concurenta, iar ProTV a cucerit toate topurile de audienta cu cifre uluitoare

"Romanii au talent" a spulberat din nou concurenta, iar ProTV a cucerit toate topurile de audienta cu cifre uluitoare

Vineri seara, show-ul "Romanii au talent" a cucerit din nou topul audientelor, iar ProTV s-a instalat confortabil pe pozitia de lider absolut pe toate segmentele de public la diferenta uriasa fata de urmatoarele clasate.

In intervalul orar 20:30 - 23:02 in care a fost difuzat un nou episod al blockbuster-ului divertismentului romanesc, ProTV a obtinut o medie de 26,0 puncte de rating si o cota de piata de 52% pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste cinci ori mai mult decat Kanal D, situat pe locul al doilea, cu 4,9 puncte de rating si 9,8% cota de piata. Antena s-a clasat abia a treia in topul audientelor, cu 3,6 puncte de rating si 7,2% share. Mai mult, in minutul de aur 21:48, ProTV a atins pe acest segment de public un varf de audienta de 32,0 puncte de rating si 62% cota de piata.

La nivel urban, clasamentul s-a mentinut acelasi: ProTV a fost lider de audienta cu 23,5 puncte de rating si 41,6% share, urmat de Kanal D, cu 7,3 puncte de rating si 13,0%, iar Antena 1, ocupanta celei de-a treia pozitii, cu cifre de aproape opt ori mai mici decat postul din Pache Protopopescu -3,1 puncte de rating si 5,5% share.

Si la nivelul intregii tari, super-show-ul "Romanii au talent" a fost urmarit aseara de cei mai multi telespectatori, iar ProTV a avut o medie de rating de 25,5 puncte si o cota de piata de 45%, de aproape patru ori mai mult decat Kanal D, care a obtinut 6,7 puncte de rating si 11,7% cota de piata. Antena 1 a ramas tot pe a treia pozitie in clasament, cu o audienta medie de aproape noua ori mai mica decat ProTV: 2,8 puncte de rating si 5,0% cota de piata.

Si vinerea aceasta, noi "eroi" au iesit din anonimat la "Romanii au talent". De pe bancile scolii sau bine trecuti de prima tinerete, concurenti cu arta in sange sau, dimpotriva, fara simtul ridicolului, au aratat ca sunt dispusi sa isi demonstreze talentul in fata a milioane de spectatori si de telespectatori ca sa continue cursa pentru cei 120.000 de euro pusi in joc. S-a dansat din buric, din solduri si chiar din fese, flacari si artificii au stralucit pe scena, au zburat sticle, papagali si biciclete prin aer, iar show-ul a fost total.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

Provocari peste provocari si-au dat aseara Smiley si Bartos. Savarine, sarmale, carnati, varza a la Cluj si alte bunatati traditionale romanesti, toate s-au regasit in "meniul" intrecerilor pus la cale de sefi. Cum nu s-au putut descurca singuri cu atata belsug, prezentatorii au chemat toata echipa in ajutor."E prima ta mancare chinezeasca, varza a la Cluj", a remarcat Pavel Bartos atunci cand Andra a ajuns sa manance cu betisoarele din platoul plin ochi.

Seara au deschis-o tobosarii din trupa Concordia, care au impresionat atat cu talentul lor indiscutabil, cat si cu povestea emotionanta de viata pe care o impart. "A sunat foarte bine, a fost fara greseala", i-a felicitat Mihai, iar Andi a concluzionat: "Din punctul meu de vedere, aveti ritmul in sange", astfel ca baietii au meritat din plin cei trei de "Da" pe care i-au primit.

Baietii de la MCA Dancers, cu tot cu solistul George Rusu, fan declarat al lui Connect-R, au incercat sa reproduca un moment al artistului, insa rezultatul n-a fost deloc apreciat de catre jurati, asa ca trupa a parasit competitia cu trei de "Nu".

"In Romania, si babele au talent" - acesta este motto-ul Lenutei Taune, concurenta de optzeci si unu de ani pregatita sa arate ca se simte ca acasa pe scena, in fata intregii tari. Doamna si-a pregatit singura costumul si a venit sa le prezinte juratilor un monolog. "Mi-a placut energia, doamne ajuta sa fiu si eu asa la 80 de ani", a exclamat Andra, iar Andi a continuat "Ar trebui sa o aplaudam pe doamna pentru aceasta performanta". Cu doi de "Da" din partea Andrei si a lui Andi Moisescu, "babuta cea talentata" a trecut in etapa urmatoare a concursului.

In cazul Galinei Burduja, juriul i-a apreciat simtul artistic si abilitatea de a realiza sculpturi in alimente precum pepenele si dovleacul, insa concluzia a fost: "Rezultatul final e mai spectaculos decat procesul". Galina a primit trei de "Nu" si s-a oprit in faza preselectiilor "Romanii au talent", spre marea sa dezamagire.

Cu Lilian Caraus drept coregraf si intr-o formula sudata de zece ani de zile, trupa de dans Space din Chisinau a oferit o reprezentatie "intergalactica". "Surpriza mea a fost sa il vad si pe Mircea, preferatul meu de anul trecut", a punctat Andra aparitia finalistului din sezonul trecut, Mircea Palamari. "Imi place ceea ce dansati, imi pare bine ca ati venit", i-a felicitat Mihai Petre, asa ca "spatialii" merg mai departe in concurs.

ProTV prezinta: aplicatia care te transforma in marele castigator "Romanii au talent". Fii eroul nostru! Intra aici!

Diferenta de varsta si de inaltime dintre Victor si Ecaterina, cei doi acrobati moldoveni, n-a contat nicio secunda in fata publicului de la "Romanii au talent". Nici macar faptul ca si-au pregatit numarul timp de numai doua saptamani nu i-a impiedicat sa smulga ropote de aplauze si aprecieri din partea juriului. Andi a laudat-o pe Ecaterina pentru "maturitatea ei", iar Mihai Petre i-a catalogat pe cei doi drept perechea ideala, in care "baiatul isi pune in valoare partenera, iar ea straluceste". Cu trei de "Da", Victor si Ecaterina se vor intoarce pe scena in urmatoarea etapa.

Valeria Cociug si-a pus toata pasiunea in dansul sau spaniol, Andreas Ferentz a rezolvat enigma cubului Rubik cu picioarele, iar balerinele din trupa Inspiratie  s-au miscat cu gratie la "Romanii au talent", asa ca toate cele trei numere au primit un mare "Da" din partea juratilor.

Uriasul Valahu’, campionul la skandenberg, a venit la "Romanii au talent" sa isi incerce norocul in lumea spectacolului. Insotit de un partener jumatate cat el, "Adevaratul Valahu’", si cu glumele la purtator,  sportivul s-a luat la tranta si l-a facut-o pe Mihai Petre sa exclame: "Ce a fost cu numarul asta, chiar ati dat in mintea copiilor?".  "Eu am dat in mintea copiilor, iar el e frustrat ca e mai pitic decat prevede legea", a venit raspunsul lui Valahu’. "Daca as fi in locul tau, as incerca sa construiesc un moment de stand-up comedy", l-a sfatuit Andi pe sportiv, care nu a fost trecut mai departe de juriu la "Romanii au talent".


Insotit de soriceii "Capsunica", "Leustean" si "Parfumel", dar si de papgalul sau, flasnetarul Vasile Enisor i-a distrat pe cei trei jurati cu biletele alese de catre simpaticele animalute. "Iata ca zodierul vietii te descrie o persoana nascuta cu un talent al dansului",  a fost caracterizat la fix Mihai Petre, insa ghicitoarea n-a fost suficienta ca sa-l treaca in urmatoarea etapa pe Vasile, care s-a oprit in etapa preselectiilor.

"De mult nu mi au mai transpirat asa mainile simt un gol in stomac de emotia pe care mi-ati transmis-o", i-a marturisit Andra Raisei Anischievici, fosta solista la Opera din Timisoara care a reusit sa dea fiori intregii audiente cu vocea sa extraordinara. "Nu cred ca ati venit sa va confirmam ceva ce stiti foarte bine, ca aveti un mare talent", i-a spus Andi, iar cei trei de "Da" din partea juriului au fost primiti cu ochii inlacrimati de catre soprana.



Cel mai dulce numar l-a prezentat aseara, fara indoiala, Cornel Schiopu, concurentul care a baut din prima 1,5 litri de miere in 15 secunde, nu ianinte de a-i servi pe jurati cu cate un pahar. "Mi se pare o trasnaie maxima chestia asta, ma roade sa te vad inghitind litri de miere", i-a spus Mihai Petre, "a fost original, de la mine ai 'Da' azi!". Cu toate acestea, Andi si Andra nu au vrut sa dea curs unei alte "placeri vinovate" a lui Mihai, asa ca l-au trimis acasa pe Cornel cu doi de "Nu".

A cantat la tambal, dar toata lumea a auzit acorduri de pian - asa s-a remarcat Ionel Stanga, muzicantul de 40 de ani, la "Romanii au talent". Crescut intr-o familie in care muzica a curs prin vene, concurentul a marturisit ca a studiat o viata intreaga ca sa obtina de la instrumentul lautaresc sunetele pianului. "Il stapaniti exceptional", l-a felicitat Andi pe "maestru", iar Mihai Petre a adaugat "m-ati vrajit", iar Ionel a trecut mai departe in competitie cu trei de "Da" din partea juriului.

Sticle zburatoare, artificii si sunetul tobelor pe fundal - astfel si-a conturat Petrut Adrian momentul de flair-bartending "plin de energie", dupa cum l-a laudat Mihai Petre, iar concurentul a trecut in etapa urmatoare cu trei de "Da".

"Tom Jones de Romania", dupa cum i-a spus Andra lui Mihnea Niculescu, a primit ropote de aplauze pentru vocea sa extraordinara si s-a ales cu o sala plina de admiratoare, vorba lui Andi. Mihnea a fost rasplatit cu "Da" la unison din partea juriului si a trecut in urmatoarea etapa.

Nicio acrobatie pe bicicleta n-a parut prea grea cand a fost dusa la capat de catre Christof Baier. Tanarul a sarit peste tot felul de obstacole, inclusiv peste prietenul sau, s-a invartit intr-o roata si a smuls exclamatii de admiratie din partea spectatorilor. "Esti bun!", l-a felicitat Mihai, iar Christof isi va continua drumul in competitia talentelor.

Sebastian Vornicu a reusit performanta de a-i aduce pe aceeasi scena pe Loredana si pe Fuego. Modul in care a facut-o a fost, insa, unul care a starnit hohote de ras. Jumatate femeie, jumatate barbat - asa a venit Sebastian costumat la "Romanii au talent". Dupa ce efectul surprizei initiale s-a dus, juriul a decretat: "A fost de-a dreptul jenant momentul tau", i-a spus Mihai, aceasta pentru ca Sebastian nu a cantat deloc bine, asa ca a primit trei de "Nu".

Porumbei, papagali, flacari si numere periculoase, toate au palit in fata celor trei asistente sexy pe care iluzionistul Cezar Balasoiu le-a facut sa apara ca prin minune in timpul reprezentatiei sale. "M-am bucurat ca un copil", i-a spus Mihai Petre, inainte ca juriul sa il rasplateasca pe magician cu trei de "Da".

Autoproclamat "papa ortodox care nu exista inca" si "regele inventiilor", "Majestatea Sa", Alexandru Tiproc, a revenit pe scena talentelor cu o inventie nou - nouta, la fel de entuziasmat ca si anul trecut. Cu ajutorul "preotului - robot" si cu verighetele pregatite, concurentul a gasit o domnisoara voluntara cu care sa se "cunune" in direct, ca sa arate ca "preotul" este functional. "Mergeti cu Dumnezeu inainte", i-a urat Andi, dupa ce juriul l-a trimis direct acasa pe domnul amator de casatorii.

Big Dimma Band, adica trupa Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, au umplut scena aseara si la propriu, si la figurat, cu vocile lor superbe, acompaniate de viori, contrabas si chitari. "Inevitabil va fi bine", "Dincolo de cuvinte" si "Read All About It" sunt cateva dintre hiturile pe care le-au interpretat artistii si pentru care au primit aplauze in picioare din partea intregii sali. "Sunteti super talentati", i-a felicitat Mihai, iar Big Dimma Band va reveni in competitia talentelor in urmatoarea etapa.

Desi are numai 16 ani, Gabriel Bucur, elev la Seminarul Teologic din Braila, a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu vocea sa de tenor. "La asta nu ma asteptam", a fost reactia lui Smiley, si se pare ca surpriza a placut si juriului, care i-au rasplatit talentul baiatului cu trei de "Da".



Ana Craciun s-a hotarat sa isi incerce norocul din nou la "Romanii au talent" tot cu o melodie indiana, dar cu o vestimentatie mai putin transparenta fata de cea de care s-a legat Mihai Petre anul trecut. Doamna Craciun a cantat in stilul favorit "Vara nu dorm", "Am un baietel" si chiar  o melodie a Andrei, doar, doar va trece mai departe, insa nu i-a covins nici in acest an pe jurati de potentialul sau.

Lupta, samba si dansul pe ritmul tobelor s-au regasit in numarul prezentat de trupa Capoeira Brasil, care nu l-a impresionat pe Mihai Petre, insa i-a convins pe Andra si pe Andi sa ii acorde doi de "Da" si sansa de a mai urca o data pe scena talentelor.

Ansamblul Cervona Kalena din Negostina a venit la "Romanii au talent" cu un dans specific ucrainean, apreciat la unsion de catre jurati. "Am avut impresia ca ma uit la niste papusele care danseza", le-a spus Andra, iar grupul a trecut mai departe cu trei raspunsuri pozitive.

"Sunt putine lucruri pe lumea asta care pot intrece in senzualitate o femeie care canta la saxofon, si daca femeia canta bine, pariul e castigat din start", a concluzionat Andi dupa ce Iana, concurenta din Republica Moldova, si-a terminat numarul muzical. "Mai ca-mi vine sa incep sa dansez si tu sa ma jurizezi pe mine", a felicitat-o si Mihai, iar cei trei de "Da" primiti din partea juriului au trimis-o pe moldoveanca direct in etapa urmatoare la "Romanii au talent".



Actiune la puterea a treia au prezentat pustii de la Real Action in ritm de dans. Freestyle-ul si streetdance-ul le-a iesit de minune baietilor aranjati la camasa si papion, apreciati inclusiv pentru vestimentatia "cool" adoptata. "Sunteti o echipa in adevaratul sens al cuvantului", i-a felicitat Mihai Petre pe conccurenti si pe coregraf, iar trupa Real Action a trecut mai departe la "Romanii au talent".

Fara sa ii dea sotului de stire si lesne de inteles din ce motiv, Kennya a prezentat pe scena "Romanii au talent" un dans oriental care a "luat ochii" la propriu intregii suflari masculine. Cu cei doi ochi albastri pictati pe fese, concurenta a facut show de zile mari, ba chiar i-a distras atat de tare atentia lui Smiley incat acesta si-a varsat paharul cu apa pe el. Rezultatul a fost pe masura numarului: Kennya merge mai departe cu trei de "Da".



Mesajul emotionant transmis prin intermediul mainilor de catre membrii Teatrului de papusi Guguta din Chisinau au cucerit atat juriul, cat si publicul. "Iata ce pot face 10 maini dibace", s-a mirat Andi, iar Teatrul Guguta a primit "Da" la unison din partea juratilor.

Emotiile, curajul, ambitia si talentul isi dau din nou intalnire saptamana viitoare, intr-o noua runda de auditii in cel mai tare show din istori divertismentului romanesc, "Romanii au talent", vineri, 21 martie, de la 20:30, numai la ProTV.

Ti se face pofta de "MasterChef". Incepe un nou sezon - de marti, prinde gustul competitiei la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni