Pavel si Smiley se apuca de tractiuni si Andra izbucneste in lacrimi ACUM, la "Romanii au talent"

Pavel si Smiley se apuca de tractiuni si Andra izbucneste in lacrimi ACUM, la "Romanii au talent"

Azi, de la 20:30, la ProTV, noi "eroi" vin in fata intregii tari sa arate de ce sunt in stare in cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii romanesti, "Romanii au talent".

Concurenti care au sportul in sange, picteaza in cele mai neconventionale moduri, canta extraordinar sau falseaza cu aplomb, inventatori, imitatori, dansatori foarte talentati sau de-a dreptul comici, toti isi vor incerca norocul saptamana aceasta la “Romanii au talent”, dornici sa castige marele premiu de 120.000 de euro. Juratii vor fi impresionati pana la lacrimi sau, dimpotriva, li se va intoarce stomacul pe dos dupa ce vor asista la reprezentatiile din preselectii.

Dupa numerele prezentate de catre cvintetul Anatoly, “zburatorul” Octavian Stoica si “profesorul de joaca” Leon Magdan, este randul unei noi prestatii sa fie rasplatita cu biletul verde, care il va trimite pe potentialul “erou” din preselectii direct in semifinalele "Romanii au talent"

Smiley si Bartos vor face din nou propriul show in culise, inspirati de ceea ce vor vedea pe scena. Dupa ce intr-una din editiile trecute ale super-show-ului Pavel s-a plimbat prin platou cu calul, de data aceasta prezentatorul va incaleca din nou, insa nu pe un patruped, ci pe colegul sau, Smiley. “Sefii” isi vor testa propria forta printr-o serie de tractiuni la bara, vor incerca sa se plimbe pe un monociclu si se vor imprieteni cu animalutele dresate ale concurentilor. 

Veti avea ocazia sa il vada in actiune vineri seara pe nimeni altul decat Ricardo Massida, unul dintre componentii trupei de circ Bellucci, care le-a pus la treaba pe vedetele strunite de Nea Marin la “Serviti, va rog!”. Ricardo va prezenta la “Romanii au talent” un numar cum nu s-a mai vazut pana acum pe scena competitiei talentelor.

O nunta re-editata, cu tot cu hora si nuntasi, dar cu un dress-code special – acesta va fi alt numar care va pune pe jar audienta in editia din aceasta saptamana a super-show-ului.

Tot vinerea aceasta, romanii vor demonstra ca muzica in familie inseamna potential extraordinar de spectacol, indiferent ca este vorba de ritmuri lautaresti sau hit-uri internationale.

Cand credeau ca le-au vazut pe toate, “eroii” te vor surprinde din nou vinerea aceasta, de la 20:30, intr-o noua editie a blockbuster-ului divertismentului romanesc, “Romanii au talent”, numai la ProTV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni