• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Se asteptau sa aiba haine pe ele. Ce surpriza au oferit fetele cand s-au intors cu fata la juriu, la "Romanii au talent"

Se asteptau sa aiba haine pe ele. Ce surpriza au oferit fetele cand s-au intors cu fata la juriu, la "Romanii au talent"

Se asteptau sa aiba haine pe ele. Ce surpriza au oferit fetele cand s-au intors cu fata la juriu, la "Romanii au talent"

O nunta reeditata a avut loc pe scena "Romanii au talent", cu tot cu hora si nuntasi, insa alegerea dress code-ului a fost ideea Catalinei Burlo, specialista in body-painting.

Hainele desenate au parut insa atat de reale incat juratii s-au uitat cu mare atentie inainte sa-si dea seama ca este vorba de niste picturi.

Andra a fost placut surprinsa. "E foarte frumos!", a spus cantareata, completata de Andi Moisescu: "E ceva frumos, de care te bucuri o data in viata!".

Desi i-au apreciat munca de opt ore si jumatate cat a durat sa ii picteze pe mire, mireasa si celelalte doua modele, juratii au fost de parere ca talentul Catalinei nu are potential de spectacol pe loc, asa ca nu au trecut-o mai departe in competitie.

INTRA IN GALERIA FOTO DE MAI JOS, SA VEZI MAI MULTE IMAGINI.
 



Show-ul este integral pe Voyo.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni