• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Aproape sase milioane de oameni au stat vineri seara cu ochii pe "Romanii au talent", iar ProTV a fost lider absolut de audienta

Aproape sase milioane de oameni au stat vineri seara cu ochii pe "Romanii au talent", iar ProTV a fost lider absolut de audienta

Aproape sase milioane de oameni au stat vineri seara cu ochii pe "Romanii au talent", iar ProTV a fost lider absolut de audienta

Vineri seara, blockbuster-ul divertismentului romanesc, "Romanii au talent", a obtinut inca o victorie fara drept de apel in lupta pentru audienta, iar Pro Tv a fost lider absolut pe toate segmentele de public, la distanta uriasa fata de urmatoarele clasate.

Conform Kantar Media, in intervalul orar 20:30 – 22:52 in care a fost difuzata aseara cea de-a saptea editie a super-show-ului “Romanii au talent”, Pro Tv a obtinut pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o medie de 25,4 puncte de rating si 53,5% cota de piata, de aproape cinci ori mai mult decat Kanal D, urmatorul clasat, cu 5,3 puncte de rating si 11,2% share. Antena 1 s-a situat de-abia pe a treia pozitie, cu 3,7 puncte de rating si 7,7% share. In plus, in minutul de aur 22:36, Pro Tv a atins un varf de audienta de 32,5 puncte de rating si 70,8% cota de piata pe acest segment.

“Romanii au talent” a fost seara trecuta si preferatul publicului din mediul urban, target pe care Pro Tv a inregistrat un rating mediu de 23,0 puncte si 41,9% cota de piata, urmat de Kanal D, cu 8,1 puncte de rating si 14,8% share. Antena 1 a incheiat topul audientelor, cu 3,3 puncte de rating si 6,0% cota de piata.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

Pro Tv a cucerit primul loc in clasamentul audientelor si la nivelul publicului national, cu o medie de 25,3 puncte de rating si 44,2% share si un varf de audienta de aproape sase milioane de telespectatori in minutul de aur 22:09. Kanal D a ocupat din nou cel de-al doilea loc, cu un rating de 7,2 puncte si 12,6% cota de piata, iar  Antena 1 s-a mentinut pe a treia pozitie, cu 3,1 puncte de rating si 5,3% cota de piata.

Seara trecuta, la “Romanii au talent”, aplauzele, hohotele de ras si lacrimile au curs din nou pentru concurentii care au intrat in cursa pentru marele premiu de 120 000 de euro.  Fie ca s-a amuzat pe seama “sefilor” care s-au jucat cu baloane de sapun, l-au vazut pe Mihai Petre speriat de un leu de mare urias si au luat parte la tentativele unei blonde de a-l cuceri pe Smiley, telespectatorii au avut parte de un show pe cinste, atat pe scena, cat si in afara ei.

Show-ul este integral si pe Voyo.ro.

Baietii din Ansamblul Crisul au deschis seria talentelor de seara trecuta printr-un numar plin de ritm si energie. Au imbinat step-ul si dansul tiganesc , iar cei care i-au ascultat cu atentie au descoperit cu incantare ca una dintre piesele pe care le-au batut din picioare era chiar “We Will Rock You”. “Baieti, sentimentul meu e ca nu v-ati inrosit pieptul degeaba, efortul asta a meritat”, le-a spus Andi, iar Ansamblul Crisul a trecut in etapa urmatoare cu trei de “Da”.

 “Paienjenii” gratiosi din trupa X-tazy care au prins “fluturasul” in dansul lor au convins juriul ca au potentialul sa treaca mai departe, la fel ca si dansatorii din Replay. Dumitru Pasare a demonstrat ca isi merita pe deplin numele de familie: a imitat trilurile pasarilor, a cantat la acordeon, la muzicuta si a binedispus intreaga audienta, motiv pentru care a primit “Da” din partea lui Andi, a Andrei si a lui Mihai Petre.

Insotit de leul de mare Enzo, Mike Gertner i-a readus lui Mihai Petre in minte momentele de de la “Serviti, va rog!” pe care si-ar fi dorit sa le uite. Uriasul Enzo si-a ascultat dresorul si a dansat pe “Mambo Number 5”, s-a jucat cu mingea, s-a invartit, ba chiar a si aplaudat. “Mihai, as vrea sa ii spui acestui leut de mare ca mananca prea mult, ca n-a dansat in ritm”, l-a tachinat Andi pe colegul sau, care a simtit pe propria-i pielea coltii unei asemenea creaturi vara trecuta. Cu toate acestea, simpaticul leu a distrat pe toata lumea, iar stapanul sau a fost rasplatit cu trei de “Da” pentru prestatia de la “Romanii au talent”.

La saizeci si trei de ani, Paraschiva Milevschi, pe numele sau de scena Rosa, a venit sa demonstreze ca talentul nu dispare pe masura ce trec anii, ba dimpotriva. Doamna imbracata in roz si impodobita din abundenta a dansat cu aplomb pe melodia “C’est la vie” , ba chiar l-a inclus si pe Smiley in coregrafie, motiv pentru care acesta a fost tachinat de catre toti colegii sai. Desi Andra a felicitat-o pentru ca “simte muzica”, de aceasta data Rosa a primit trei de “Nu” si s-a oprit in etapa preselectiilor la “Romanii au talent”.

 Nimeni altul decat Cosmin Agache, pustiul care a facut senzatie in primul sezon “Romanii au talent” cu talentul sau la beat-boxing, s-a intors pe scena competitiei seara trecuta. Cosmin nu a venit singur, ci cu inca trei colegi la fel de talentati ca si el, alcatuind trupa Foureast Emisz. “Top patru beat-boxeri din Romania” desemnati in urma competitiilor de profil au aratat ca isi merita pe deplin renumele. “Pentru mine e o premiera, e cel mai bun moment de beatbox pe care l-am auzit pana acum in viata mea” , i-a felicitat Mihai Petre pe baieti, care au trecut mai departe cu trei de “Da”.

Fanfara Chetris a oferit seara trecut un moment muzical demn de filmele lui Emir Kusturica, demonstrand ca nu degeaba au cantat alaturi de insusi Goran Bregovic. “Mi-a placut tot ce am auzit, ce sa-mi doresc mai mult?”. i-a laudat Andra pe muzicantii care au fost rasplatiti cu “Da” la unison de catre jurati.

Micuta “mentalista” Ariana a aratat ca ii calca deja pe urmele lui Cristian Gog, motiv pentru care a trecut in etapa urmatoare cu trei de “Da”, la fel ca si si violonista de numai noua anisori, Hartac Raluca, si baietii de la Trial Bike, care au facut show pe biciclete.

Sotii Robert si Constanta Simion, adica Rob si Cony, artistii acrobati de patruzeci si patru, respectiv patruzeci si cinci de ani, au oferit o reprezentatie uluitoare de exerciti “hand in hand”, in care si-au demonstrat forta si echilibrul iesit din comun.  “Sunteti intr-o forma fizica extraordinara”, i-a apreciat Mihai pe cei doi artisti care au fost trimisi de juriu direct in etapa urmatoare a concursului.

Surorile Elena si Romina Timofte au dat nastere unei premiere la “Romanii au talent”: dupa trei sezoane ale concursului, abia acum i-a placut si lui Mihai Petre un moment de dans indian, realizat de fete ca la carte. “E primul moment din care inteleg si eu ce inseamna dansul indian”, le-a spus Andi surorilor Timofte, care au trecut in etapa urmatoare cu un mare “Da”.

Grupul “Enigma Romilor” a dezlegat aseara secretele dansului si ale muzicii tiganesti, oferind un moment “care are de toate”, dupa cum a spus Mihai Petre, asa ca trupa a trecut mai departe in competitia talentelor.

Dmitrii Grabovschi si Olga Iachim au oferit cel mai emotionant moment al show-ului de seara trecuta. Desi imobilizata intr-un scaun cu rotile, dizabilitatea nu a impedicat-o pe Olga sa isi manifeste iubirea fata de dans, asa cum bine a spus Andi. Cei doi concurenti au aratat intregii tari ca pasiunea trebuie urmata pana la capat, indiferent de obstacole, si au fost rasplatiti cu trei de “Da” de catre juriu.

Dansatorii de cancan de la Art Dance Studio, jongleur-ul Eugen Rotari, “stapanul maciucilor” si micutele acrobate Alina si Romina Cutaev au facut seara trecuta spectacol pe scena “Romanii au talent” si au trecut in etapa urmatoare a competitiei.

“Bubble artist-ul”  Claudia Stroe i-a facut pe toti cei prezenti sa se bucure ca niste copii in timp ce ea crea baloane de sapun cu mainile. “Oare pot sa iau lectii de asa ceva? Tare as face asta pentru fiica mea”, i-a spus Mihai Petre, iar maestra baloanelor de sapun a primit un mare  “Da” din partea juriului.

O minte stralucita – asa poate fi caracterizat tanarul Stoica Peter Julien, un matematician care a uimit juriul prin rapiditatea cu care poate face orice calcul aproape instantaneu. “E bun”, a fost concluzia lui Andi, profesor de matematica de profesie, iar Mihai a continuat: “E un dar pe care il intalnim foarte rar, e fantastic ceea ce faci”, asa ca matematicianul a trecut mai departe la “Romanii au talent”.

Toti barbatii din sala si-au tinut aseara respiratia cand le-a aparut in fata Adina Gherasim, o bomba sexy in toata regula. Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur. “Totii colegii nostri au avut emotii pentru tine”, a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de “Da” pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

Desi se autointituleaza un “tocilar”, Vlad Batranu a impresionat aseara atat prin ambitia sa, cat si prin abilitatea de care a dat dovada. Aflat la a treia aparitie la “Romanii au talent”, lui Vlad i-au iesit de aceasta data toate schemele cu mingea de fotbal. fie ca tinut-o pe cap, pe gat, pe umeri sau a driblat-o. “Ai fost mai bun ca niciodata”, i-a spus Andi, iar Mihai a continuat: “Ai venit aici demonstrand tarie de carcater, ambitie si vointa”, astfel ca tanarul a primit cei trei de “Da” binemeritati.

 “In cazul lui, emotiile chiar au fost constructive”, a fost concluzia Andrei dupa numarul lui Ovidiu Pascal, tanarul percutionist care a ridicat sala in picioare. “Esti foarte expresiv si reusesti sa comunici cu publicul”, l-a felicitat Mihai pe Ovidiu, caruia i-au dat lacrimile de emotie dupa ce a aflat ca juriul l-a trecut mai departe cu trei de “Da”.

Seara au incheiat-o cei doi baieti din trupa RWB, Cristian si Vlad din Husi, care au impresionat juriul cu “nebunia” lor de dans. “Arata ca o trupa de nebuni si asta imi place cu adevarat”, i-a felicitat Andi, iar RWB a trecut in urmatoarea etapa a competitiei.

Saptamana viitoare, pe 4 aprilie, ultima runda de preselectii din acest sezon a super-show-ului se anunta incendiara. Talentele din tara vor da o ultima reprezentatie inainte ca cei mai buni sa isi faca intrarea in galele live “Romanii au talent”, iar competitia este mai acerba ca niciodata, vineri seara, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni