Ansamblul Crisul, dupa aparitia "Romanii au talent": "Aproape ca ni s-au blocat conturile de Facebook"

Ansamblul Crisul, dupa aparitia "Romanii au talent": "Aproape ca ni s-au blocat conturile de Facebook"

Compun ritmuri noi si spectaculoase, in speranta ca vor castiga cat mai multe voturi in prima semifinala LIVE a super show-ului "Romanii au talent"

Cine v-a incurajat sa veniti la "Romanii au talent"?
Am venit la "Romanii au talent" din dorinta de a vedea unde ne situam pe plan artistic dupa opt ani de la infiintarea acestui ansamblu. Un alt argument a fost insistenta prietenilor si a clientilor nostri din Oradea, care au sustinut tot timpul ca locul nostru e la acest show, unde putem sa aratam cu adevarat de ce suntem in stare.

Cum va pregatiti pentru semifinala?
Pentru semifinala ne pregatim zilnic cate trei - patru ore din momentul in care am primit vestea ca am ajuns in aceasta etapa.  Antrenamentele noastre constau in compunerea si inventarea de ritmuri noi si cat mai spectaculoase. Ne-am dorit sa concepem un numar foarte bine conturat si care sa ne reprezinte intru totul.

Cum a reactionat lumea dupa ce v-a vazut la televizor?
Dupa editia a saptea in care am aparut la "Romanii au talent", am avut parte de cea mai frumoasa perioada de cand exista Ansamblul Crisul. Am primit foarte multe telefoane, mesaje din Oradea, dar si din multe alte orase ale tarii, precum si de la prieteni din Italia, Spania, Franta care au putut urmari emisiunea. Sincer, dupa aparitia la televizor, aproape ca ni s-au blocat conturile de Facebook.
___________________________

Pentru noi, "Romanii au talent" a insemnat destul de mult. Emotiile care te incearca inainte de a intra la preselectii sau pe scena "Romanii au talent" in fata juriului sunt momente care iti dau vitalitate, te fac sa te bucuri din plin de fiecare moment si te fac sa te simti artist cu adevarat. Este cel mai bun moment sa ne autodepasim si sa aratam tarii intregi ca tot ceea ce facem e din pasiune 100% si ca orice om trebuie sa creada in fortele proprii si sa creada in visul sau, oricare ar fi acela.

Daca ar fi sa castigam marele premiu de la "Romanii au talent", primul lucru pe care l-am face ar fi sa investim o mare parte din bani in dezvoltarea trupei, in dezvoltarea acestei arte si cu siguranta o alta parte din bani ne-ar ajuta sa ne promovam mai departe, mai exact in Capitala, unde chiar ne dorim foarte mult sa ajungem.
___________________________

Ansamblul Crisul din Oradea s-a infiintat pe 12 septembrie 2007, la initiativa lui Cristian Ciontos. Majoritatea membrilor sunt liceeni sau studenti. Ansamblul Crisul este un ansamblu de amatori, singurul membru care poate prezenta vreun act doveditor al competentelor in dans este Ciontos Cristian, absolvent al Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj, specializarea Artele Spectacolului Muzical si totodata coregraful trupei.

Ansamblul Crisul este un ansamblu de sine statator, nefiind sprijinit de nicio institutie sau persoana, isi desfasoara activitatea in cadrul Casei de Cultura a Municipiului Oradea. Singura latura negativa a faptului ca sunt independenti este ca trebuie sa-si gaseasca singuri evenimente, spetacole si turnee pentru a-si putea castiga existenta din dans, fiind cea mai mare pasiune a tuturor componentilor.

Fiind o legatura atat de stransa intre membrii ansamblului, trupa a rezistat de-a lungul celor 8 ani cu succes. Cele mai frumoase amintiri si momente sunt cele pe care le petrece impreuna. Se poate spune ca in cadrul ansamblului exista clar obiceiul de a sarbatori ziua de nastere a fiecarui membru in parte. Astfel, s-au legat prietenii foarte stranse, care tin strans legat acest ansamblu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni