• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ansamblul Cervona Kalena: "Dupa ce a fost difuzata emisiunea, am primit foarte multe mesaje de felicitare si de incurajare"

Ansamblul Cervona Kalena: "Dupa ce a fost difuzata emisiunea, am primit foarte multe mesaje de felicitare si de incurajare"

Ansamblul Cervona Kalena: "Dupa ce a fost difuzata emisiunea, am primit foarte multe mesaje de felicitare si de incurajare"

Au luat cu asalt scena la preselectii, iar acum exerseaza cate 4 ore pe zi, ca sa repete figura si in semifinalele LIVE de la "Romanii au talent".

Cine v-a incurajat sa veniti la "Romanii au talent"?
Ne-am hotarat sa mergem la  "Romanii au talent" dupa ce am urmarit cu mare atentie editiile anterioare, considerand ca este locul ideal unde se pot descoperi talentele. Am luat aceasta decizie dupa participarea la unele spectacole unde am evoluat alaturi de mari interpreti ai muzicii populare. Aprecierile si aplauzele calduroase ale spectatorilor ne-au determinat sa ne dorim sa participam si la spectacole de mai mare amploare,  precum cel de la "Romanii au talent".

Cum va pregatiti pentru semifinala?
Programul de pregatire este de patru ore zilnic, dupa cursuri.

Cum a reactionat lumea dupa ce te-a vazut la televizor?
Dupa ce a fost difuzata emisiunea, am primit foarte multe mesaje de felicitare si de incurajare atat de la rude, prieteni, diferite organizatii, institutii ale statului, oameni cunoscuti, cat si de la cei necunoscuti. Suntem recunoscuţi pe strada, in magazine, lumea ne lauda si ne apreciaza pentru munca noastra si ne ureaza sa ajungem cat mai departe, oferindu-se  sa ne sprijine prin  vot. Remarcabil este faptul ca dupa emisiune am primit foarte multe cereri de prietenie pe Facebook de la persoane din diferite zone ale tarii si din strainatate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni