• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa Workout s-au calificat in finala "Romanii au talent". ProTV a fost lider absolut de audienta

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa Workout s-au calificat in finala "Romanii au talent". ProTV a fost lider absolut de audienta

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa Workout s-au calificat in finala "Romanii au talent". ProTV a fost lider absolut de audienta

Vineri seara, cei mai multi telespectatori au urmarit in direct prima semifinala din acest sezon a super-show-ului "Romanii au talent", iar ProTV si-a mentinut pozitia de lider detasat de audienta pe toate segmentele de public.

In intervalul orar 20:30 – 00:15 in care a fost difuzata emisiunea, ProTV a obtinut o medie de 20 de puncte de rating si 44,4% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu cifre de aproape cinci ori mai mici: 4,3 puncte de rating si 9,6% cota de piata.

Si pe segmentul publicului din mediul urban, ProTV a urcat in fruntea clasamentului cu 17,4 puncte de rating si 34,4% share, urmat de Kanal D, cu 5,5 puncte de rating si 10,9% share. Antena 1 a ocupat cea de-a treia pozitie in topul audientelor, cu 5,0 puncte de rating si 9,8 % share.

Show-ul este integral si pe Voyo.ro.

Aproape cinci milioane si jumatate de telespectatori din intreaga tara urmareau aseara prima semifinala “Romanii au talent” in minutul de aur 22:37, cand ProTV a inregistrat un varf de audienta de 29,1 puncte de rating si 53,6% cota de piata. Cu o medie de 19,8 puncte de rating si 38,4% share, ProTV nu a avut rival nici pe acest segment de public. Locul al doilea a fost ocupat de Kanal D, cu 4,9 puncte de rating si 9,5% share, iar Antena 1 a fost din nou a treia, obtinand un rating de 4,7 puncte si 9,2% share.

Talentul si-a spus din nou cuvantul aseara pe scena blockbuster-ului divertismentului romanesc, iar cei de acasa au avut parte de distractie, magie si spectacol, asa cum au spus cei trei jurati, in prima semifinala live “Romanii au talent”.

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa de acrobatii Workout si-au castigat locul in marea finala in urma voturilor publicului si a deciziei juriului. Primul candidat care are sansa sa lupte pentru cei 10.000 de euro pusi la bataie pentru cel mai original numar din concurs este artistul de circ Riccardo Massida, ales de catre Mihai, Andi si Andra.

La "Romanii au talent" incepe competitia "Selfie cu talent". Afla cum poti sa castigi o invitatie dubla la Marea Finala 

Spectacolul nu putea fi inaugurat aseara altfel decat “Cu fuioru’”: Smiley si Bartos au lansat super-hit-ul inspirat de expresia pe care au consacrat-o in acest sezon “Romanii au talent”. Mai mult, piesa beneficiaza si de un videoclip la fel de amuzant ca versurile semnate de Florin Busuioc.

Un veritabil rock-star in devenire, Andrei Cerbu a demonstrat seara trecuta ca muzica nu are varsta si i-a transpus in lumea sa pe toti cei care l-au privit cantand la chitara electrica. “Este unul dintre cei mai talentati romani pe care am avut ocazia sa ii cunosc in cei aproape patruzeci si doi de ani de viata. Acest copil e talentul total”, a fost verdictul lui Andi la finalul numarului. “Il vreau pe Andrei in finala, m-a impresionat foarte tare”, i-a spus Andra, si se pare ca telespectatorii au fost de acord cu cantareata: Andrei si-a adjudecat primul loc in clasamentul voturilor primite din partea publicului.

Toti cei care i-au privit aseara pe Los Hermanos Dinamita au simtit sangele latin clocotindu-le in vene. Acompaniati de baletul coordonat de Edi Stancu, cei doi frati au dansat, au cantat, au batut la tobe si au facut platoul sa vibreze de energie. “Mie mi se pare ca viata asta ar trebui sa fie exact asa cum o descrieti voi, ca o mare petrecere”. Fabian si Carlos Sanchez i-au convins si pe telespectatori de potentialul lor de show, astfel ca au intrat direct in marea finala “Romanii au talent”, dupa ce s-au clasat pe locul al doilea in topul numarului de voturi.

“Ati reusit sa aduceti un numar cu care voi faceti spectacol in spatele blocului pe o scena serioasa”, i-a felicitat Mihai Petre pe cei sase baieti si singura fata din trupa de acrobatii Workout. Sportivi de exceptie, tinerii au aratat ca se poate face show din ambitie si pura pasiune. Flotarile cu bataie din palme, exercitiile “hand in hand” si tractiunile intr-un singur deget au dat nastere unui numar care i-a lasat cu gura cascata pe cei trei jurati, iar pe telespectatori i–a convins sa ii voteze in numar mare.

“Oare ce poate sa mai faca?” a fost intrebarea de pe buzele tuturor cand pe scena si-a facut aparitia Riccardo Massida cu balonul sau supradimensionat.  Artistul de circ a reusit sa isi reinventeze numarul si sa faca toata sala sa rada in hohote: a dansat pe “Harlem Shake” in balon si chiar a “cantat” din interiorul acestuia piesa “Acasa” a lui Smiley, dar si “Inevitabil va fi bine”, super-hit-ul Andrei. Finalul reprezentatiei a fost pe masura: Riccardo a iesit din balon costumat in Superman.  “Extraordinar momentul, el e foarte haios, se vede ca ai ani de experienta”, l-a apreciat Andra, iar Mihai a concluzionat: “Pentru mine esti Superman in seara asta”.

Dintre trupa Workout si Riccardo, situati pe locurile trei si patru in clasamentul voturilor, juratii au decis sa le acorde tinerilor din Republica Moldova sansa sa lupte in continuare pentru marele premiu de 120 000 de euro. Riccardo va intra si el in finala “Romanii au talent”, in lupta pentru premiul de originalitate, pentru care va concura impotriva altor patru candidati alesi de catre Andra, Andi si Mihai in semifinalele ce vor urma. 

Spectacolul primei semifinale live n-ar fi fost complet fara reprezentatiile celorlalti concurenti care si-au aratat din nou talentul in fata intregii tari. Baietii din Ansamblul Crisul au batut din nou ritmul din palme si din picioare, contorsionista Alla Moisei a depasit inca o data limitele corpului uman, RWBrothers au dansat in stilul robotic inconfundabil, iar Adina Gherasim a imbinat acrobatia, sportul si “arta”, vorba lui Mihai Petre, in dansul sau uluitor la bara. Magicianul Paul Lungu si-a atins obiectivul: a distrat intreaga audienta cu numarul sau cu trei carti care tot apareau si dispareau din mainile lui. 

“Am ramas fara cuvinte, numai in filme am vazut asa ceva”, a fost reactia Andrei dupa reprezentatia data de “colosul” Rodion Sukman, care a tras aseara un camion ajutat numai de propria greutate, apoi a tinut in loc o masina accelerata pana in punctul maxim, cand a inceput sa scoata fum. Dansatorii cu varste cuprinse intre opt si optsprezece ani din Ansamblul Cervona Kalena au transmis din nou energie pozitiva prin dansul lor inspirat de cultura ucraineana, iar Ioan Bugnar, saxofonist si monociclist, a parut ca se joaca de la inaltimea unui monociclu de doua ori mai inalt decat in mod normal.

Tot aseara, in timp ce telespectatorii isi votau preferatii, pe scena “Romanii au talent” si-au facut aparitia invitatii speciali. Muneer, “lumina” Loredanei de la Vocea Romaniei, a adus ritmurile orientale cu piesa “Chura Liya”. Vlad Grigorescu, “mentalistul” pus pe sotii si finalist in sezonul trecut “Romanii au talent”, a prezentat un numar comic si magic, cu Mihai Petre drept voluntar si cu biletelul care a dezlegat misterul gasit intr-un…  salam!

Nimeni altul decat Bruno Icobet, castigatorul celui de-al treilea sezon al show-ului talentelor, s-a intors aseara pe scena care l-a facut celebru, acompaniat de cei trei prieteni ai sai care l-au ajutat sa obtina marele titlu: Ozzy, Blue si J. Dresorul si patrupezii s-au inteles perfect si au colaborat ca intre prieteni, oferindu-le celor de acasa inca un moment marca “Romanii au talent”.

Saptamana viitoare, 18 aprilie, de la 20:30, alti doisprezece semifinalisti intra in lupta directa pentru trei locuri in finala competitiei, iar pe lista candidiatilor la premiul de originalitate se va adauga inca un nume. Valul de talente de-abia a inceput, iar potentialii “eroi” sunt gata sa ii convinga pe telespectatori ca au spectacolul in sange, vinerea viitoare, in cea de-a doua semifinala live a blockbuster-ului divertismentului romanesc, “Romanii au talent”, numai la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni