• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cel mai emotionant moment de la "Romanii au talent". Dansul desprins, parca, din basme, care aproape l-a facut sa planga pe Mihai Petre

Cel mai emotionant moment de la "Romanii au talent". Dansul desprins, parca, din basme, care aproape l-a facut sa planga pe Mihai Petre

Cel mai emotionant moment de la "Romanii au talent". Dansul desprins, parca, din basme, care aproape l-a facut sa planga pe Mihai Petre

Trupa Space, condusa de coregraful de la "Dansez pentru tine" Lilian Caraus, a reusit sa emotioneze juriul si publicul deopotriva, cu un dans desprins parca din basme.

"A fost cel mai emotionant numar", le-a transmis Andra la finalul momentului.

"Mi-ati dat o stare foarte ciudata in timpul numarului. Voiam sa se termine, ca sa va multumesc, sa va vad si sa va spun ca va admir din tot sufletul. Sunteti un exemplu pentru toti cei care vin la 'Romanii au talent'", le-a spus la randul sau Mihai Petre, vizibil emotionat.

"Ce mi-a placut cel mai mult este ca dincolo de artificii, numarul lor ne-a demonstrat ca ideile sunt tot ceea ce conteaza. Bravo!", i-a laudat si Andi Moisescu.

Show-ul se vede si pe Voyo.ro.

"Am venit la 'Romanii au talent' caci ne dorim nespus de mult sa avem propria sala de dans. Arenda salii creste in fiecare luna si nu ne putem permite s-o achitam. Acum este cea mai grea perioada pentru noi. Propria sala de dans ar insemna un viitor infloritor", spuneau ei. 

"'Romanii au talent' este  o mare oportunitate  sa ne incercam puterile noastre, sa aratam ca intr-adevar suntem tineri talentati", mai afirmau concurentii.

Intra in competitia "Selfie cu talent". Afla cum poti sa castigi o invitatie dubla la Marea Finala a show-ului "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni