• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pustii-minune au oferit cel mai emotionant moment de la "Britain's Got Talent". Publicul a plans si i-a rasplatit cu un gest incredibil: "Suntem toti cu ochii in lacrimi"

Pustii-minune au oferit cel mai emotionant moment de la "Britain's Got Talent". Publicul a plans si i-a rasplatit cu un gest incredibil: "Suntem toti cu ochii in lacrimi"

Pustii-minune au oferit cel mai emotionant moment de la "Britain's Got Talent". Publicul a plans si i-a rasplatit cu un gest incredibil: "Suntem toti cu ochii in lacrimi"

Bars & Melody, un duet compus din doi baieti pe cat de simpatici, pe atat de talentati - Charlie Lenehan si Leondre Devries – a declansat o adevarata nebunie in ultima editie “Britain’s Got Talent”.

In numai cateva saptamani, Charlie si Leondre au reusit sa ajunga celebri in toata lumea dupa ce au cucerit publicul si si-au asigurat un loc in Marea Finala a emisiunii. In show-urile LIVE, trupa a interpretat melodia "Missing You" si au reusit din nou sa-i emotioneze pana la lacrimi pe cei prezenti in sala.

Momentul lor a fost cu atat mai impresionant cu cat fiecare persoana, inclusiv juriul, a avut cate o lumanare aprinsa, creand astfel o imagine memorabila.

La preselectiile show-ului,cei doi au reusit sa ridice intreaga sala in picioare inainte de a termina de cantat. Charlie, 15 ani, si Leondre, 13 ani, au cantat in  preselectiile show-ului un cover dupa hitul “Hope”, al rapperului american Twista si al cantaretei Faith Evans. 

La final, juriul s-a ridicat in picioare pentru a-i aplauda, iar Simon Cowell a apasat butonul magic care i-a trimis pe cei doi direct in show-urile LIVE. Clipul cu prestatia lor de la preselectii a devenit viral pe Youtube, strangand peste 27 de milioane de vizualizari.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni