Iti mai amintesti de papusica-vie de la "Romanii au talent"? Cum arata ACUM Alexandra Siverenco

Iti mai amintesti de papusica-vie de la "Romanii au talent"? Cum arata ACUM Alexandra Siverenco

Alexandra Siverenco avea numai sase ani cand a participat la emisiunea "Romanii au talent", insa frumusetea si gratia ei au cucerit publicul si juriul. Micuta balerina a prezentat un numar antrenant si efervescent, care a surprins audienta.

Alexandra face balet de la patru ani si daca ar fi castigat premiul cel mare, micuta a marturisit atunci ca le-ar cumpara parintilor ei o masina sa o duca mai usor la lectiile de dans.

"Mi-am descoperit talentul in momentul in care mama a descoperit-o pe  doamna Anastasia si a rugat-o sa faca ore de balet cu mine macar o data pe saptamana pentru a-mi indeplini dorinta", povestea in urma cu mai bine de un an micuta.

Caravana Romanii au talent se opreste pe 9 si 10 ianuarie la Bucuresti!

Alexandra isi continua visul de a devenit o balerinta celebra, iar pentru a isi atinge scopul participa la competitii de profil. In luna octombrie, micuta a castigat si cateva premii.  

Ea este detinatoarea a doua medalii pentru I.loc si a unei pentru locul II.Felicitari!!

Posted by Alexandra Siverenco on Tuesday, November 17, 2015

..LOVE...dance.. Posted by Alexandra Siverenco on Saturday, July 18, 2015


 


Talentul, frumusetea, gratia si daruirea penrtu balent au fost numai cateva dintre elementele care au ajutat-o pe micuta sa partcipe si sa castige o multime de premii la cconcursurile la care a participat.

O zi frumoasa alaturi de familie va dorim!..Pupici!(in poza cu profesoara)..(Debby.. Posted by Alexandra Siverenco on Sunday, April 19, 2015

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni