Fetita care la doar 9 ani ar putea fi comparata cu Lana Del Rey. Vocea ei iti da fiori - VIDEO

Fetita care la doar 9 ani ar putea fi comparata cu Lana Del Rey. Vocea ei iti da fiori - VIDEO

Angelina Jordan se numara printre copiii inzestrati cu un talent exceptional. Pe cand avea doar 8 ani, micuta a urcat pe scena de la "Norvegienii au talent" si a impresionat audienta cu o interpretare senzationala a piesei "Gloomy Sunday", apartinand lui Billie Holliday.

La momentul respectiv, publicul si juratii Mia Gundersen, Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland si Lisa Tonne au aplaudat-o in picioare, nevenindu-le sa creada ca un copil poate interpreta atat de bine o melodie atat de trista si de profunda. Surprizele nu s-au incheiat la preselectii. Talentata Angelina a cucerit definitiv aufienta in timpul semifinalelor, atunci cand a cantat single-ul "Bang Bang - My Baby Shot Me Down", moment care a declansat valuri de entuziasm in randul fanilor. 

Citeste si: Pavel Bartos, aproape de nerecunoscut. Imaginea care a starnit hohote de ras

Datorita acestui moment senzational, norvegienii au trimis-o pe micuta direct in Marea Finala, pe care a si castigat-o. Pentru finala, Angelina a pregatit o interpretare incarcata de emotie. Fetita a cantat piesa "Summertime", o compozitie muzicala interpretata in varianta originala de Ella Fitzgerals si Louis Armstrong. Pentru talentul sau si vocea care ne aminteste de Lana Del Rey, Angelina a primit 46% din voturile oferite de public. 

In prezent, Angelina Jordan a devenit o mica vedeta in Norvegia, acolo unde a si pozat pentru diferite reviste de moda.

Photo by: Per Heimly

Posted by Angelina Jordan on Sunday, March 8, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni