Smiley si Pavel Bartos aduc, in fiecare saptamana, zambetul pe buze la Romanii au talent

Smiley si Pavel Bartos aduc, in fiecare saptamana, zambetul pe buze la Romanii au talent

Vineri, milioane de telespectatori au fost cu ochii pe cea de-a patra editie a celui mai iubit show de divertisment, Romanii au talent. Emisiunea a asigurat toate ingredientele pentru o seara perfecta, iar comentariile si reactiile celor patru jurati - Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis - au facut deliciul publicului.

In culise, Smiley si Pavel Bartos i-au ajutat pe concurenti sa treaca peste emotii, au dansat, au cantat alaturi de ei si s-au infruptat din bunatatile aduse special pentru momentele prezentate pe scena. Ca de obicei, reactiile celor doi, discutiile si implicarea in numerele concurentilor au amuzat si au starnit hohote de ras. Au empatizat cu unele dintre numerele prezentate pe scena si s-au manifestat in consecinta, fiind surprinsi de diversitatea talentelor venite la preselectii.

Smiley si Pavel se completeaza perfect, iar replicile lor spumoase si, nu de putine ori, ironice, raman in memoria telespectatorilor pentru mult timp: „Un grup de tineri debutanti. Vad ca sunteti imbracati pe diferite genuri. Dansul e un fel de Pharell”, a spus Smiley in momentul in care grupul Armonia seniorilor a intrat in culise. Concurentii le-au povestit ce au pregatit pentru scena, iar reactiile celor doua gazde au fost savuroase. Au dansat pe tot parcursul numarului si au fost uimiti de energia seniorilor.

Trupa The Beat a urcat pe scena, iar pustii care au incins atmosfera la preselectiile Romanii au talent l-au facut pe Pavel sa spuna: „Vreau sa-l vad pe Bebe dand din plete!”. Si, inspirat de reactiile juratilor, a exclamat: „Bebe canta la Mihaela!”.

Poate cel mai delicios moment al celei de-a patra editii a fost cel in care Rodica si Andrei Trifoi au venit la preselectii pregatiti asa cum se cuvine, respectand cateva dintre traditiile romanesti. In momentul in care a gustat din horinca adusa de cei doi concurenti, Pavel a spus: „Ia sa vedem, eu cred ca-i facatura.” Gesturile facute de Smiley si Pavel dupa momentul degustarii au fost memorabile. Pavel a vrut sa incerce si din sticla lui Smiley, asa ca a continuat: „Ia sa vedem, a ta e mai buna?” Smiley a completat: „Haideti sa eliminam toate spiritele rele de pe langa casele oamenilor.”. Concurentii au venit si cu o tableta inventata de ei. Inventia a starnit imaginatia gazdelor emisiunii, care au spus: Da-mi un like, da un like la Romanii au talent! Gusturile romanesti i-au dat pe spate pe Smiley si Pavel atat la propriu, cat si la figurat, iar cei doi au incheiat momentul spunand: Asta e o traditie maramureseneasca! 

Rasatorul le-a adus zambetul pe buze lui Smiley si Pavel si au creat impreuna, in culise, un moment extrem de amuzant. Concurentul, prezentand cateva tipuri de ras, a starnit imaginatia celor doi. Fiind camuflat cu o pereche atipica de ochelari de soare si un nas de clovn, acesta a fost intrebat de Pavel: Hei, ne vezi, ne vezi? Eu sunt Smiley, iar el e Pavel, aratand spre Smiley. S-a dovedit ca Rasatorul nu ii vedea foarte bine pe cei doi, insa momentul din culise a fost unul plin de ras si voie buna. 

Vinerea aceasta, dar si duminica, in prima zi de Paste, de la 20:30, numai la PRO TV, Smiley si Pavel Bartos pot fi vazuti in actiune alaturi de cei patru jurati - Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, dar si de concurenti exceptionali, cu talente surprinzatoare, care, de la editie la editie, fac tot posibilul sa impresioneze si sa plece acasa cu titlul de cel mai talentat roman si marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, sau cu premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni