Un rock star in devenire! Micuta Emma a facut un show de zile mari pe scena de la "Romanii au talent"

Un rock star in devenire! Micuta Emma a facut un show de zile mari pe scena de la "Romanii au talent"

Micuta Emma este dovada clara ca talentul nu tine cont de varsta. La cei 7 anisori, fetita a reusit sa puna in scena un show demn de un rock star in devenire.

Cu o atitudine de invingatoare, Emma a urcat pe scena de la "Romanii au talent" alaturi de patru dansatoare, pe care le-a eclipsat cu vocea si determinarea ei. Fetita a ales ca in preselectii sa interpreteze piesa "Rolling On The River", iar reprezentatia ei a fost pe masura asteptarilor publicului. 

Emma a ridicat publicul in picioare datorita vocii sale, insa si atitudinea fetitei si-a spus cuvantul. Momentul culminant al prestatiei Emmei a fost cel in care surioara sa mai mica a urcat pe scena. Imbracata la fel ca Emma, fetita de doar patru ani l-a cucerit definitiv pe Andi Moisescu. "Ea nu are treaba cu noi! E deasupra noastra", a declarat juratul dupa ce reprezentatia s-a incheiat.  

Si cum talentul e mostenire de familiei, mama Emmei s-a dovedit a fi si ea o rockerita infocata. Chemata pe scena pentru ca juratii sa o cunoasca pe cea care "a pus la cale" o astfel de reprezentatie incendiare, Mihaela Radulescu a exclamat "A fost un moment de artisti de talie internationala".

Emma a primit patru de "DA" si intreaga admiratie a juratilor si publicului!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni