• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A urcat pe scena, insa juratii nu se asteptau la asa ceva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa cante la chitara - VIDEO

A urcat pe scena, insa juratii nu se asteptau la asa ceva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa cante la chitara - VIDEO

A urcat pe scena, insa juratii nu se asteptau la asa ceva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa cante la chitara - VIDEO

Henry Gallagher are doar 12 ani, insa varsta frageda nu l-a impiedicat sa ii cucereasca definitv pe juratii de la "Britain's Got Talent".

Henry Gallagher este un baietel adorabil, care a facut senzatie pe scena "Britain's Got Talent" folosindu-si vocea, o chitara si multa, multa energie. Henry a interpretat o piesa originala, numita "Lightning", o compozitie muzicala despre o fata pe care isi doreste sa o cucereasca.

Interpretarea lui i-a cucerit definit pe jurati, la finalul reprezentatiei Henry primind aplauze la scena deschisa de la publicul din Manchester. 

Citeste si: Le-ai ascultat pe "repeat", insa nu ti-ai imaginat nicioadata ca le vei auzi sunand asa. Cine este artistul mascat

Henry a refuzat sa dezvaluie numele fetei pentru care e compus piesa, desi cei patru jurati si-au manifestat dorinta de a afla acest detaliu. Mai mult, baiatul a declarat ca nici macar ea nu stie ca aceasta piesa ii este dedicata.  

Simon Cowell si Amanda Holden s-au declarat incantati de prestatia baiatului, Simon declarand chiar ca "aceasta piesa a presupus ceva munca, fiind un cantec foarte bun". "Esti foarte talentat", a mai adaugat acesta. 

Henry Gallagher a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare a show-ului "Britain's Got Talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni