Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 2: Cine a mers mai departe

Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 2: Cine a mers mai departe

Cel de-al doilea show live al noului sezon "Romanii au talent" a fost unul spectaculos! Pe scena s-au desfasurat momentele incendiare, sustinute de 12 semifinalisti talentati si dornici sa isi demonstreze aptitudinile.

Seara a fost condimentata de comentariile si reactiile incredibile ale celor patru jurati - Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis - si ale celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Citeste si: S-a jucat cu proverbele si rimele! Momentul lui a uimit intreaga sala. O reprezentatie care demonstreaza ca "Romanii au talent" 

Telespectatorii au avut parte de prestatii impresionante ale concurentilor si de un spectacol desavarsit. Tot in cea de-a doua semifinala "Romanii au talent", Andra a cantat pe scena talentelor cea mai noua melodie a sa, "Falava", pentru care a filmat si un videoclip care a strans milioane de vizualizari in numai cateva zile. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care merg direct in FINALA "Romanii au talent" sunt Bianca Costiug si The Beat!

Bianca Costiug - Dans Tribal


The Beat - Interpreteaza piesa "Show must go on" (Queen)


Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pe locurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Alexandru Moraru si Cosmin Cioca.

Andi Moisescu: "Va rog sa primiti cu zambetul pe buze verdictul meu".

Mihaela Radulescu: "Amandoi au farmec. Amandoi au talent. Sper din toata inima ca ceea ce voi decide sa fie ceea ce trebuie".

Decizia a fost grea, iar dupa indelungi deliberari juriul nu a resit sa ajunga la un acord. Astfel, pentru prima data in istoria show-ului "Romanii au talent" publicul a fost cel care a decis cine este concurentul care va intra in lupta finala pentru titlul de erou national, iar acesta este Alexandru Moraru.

Alexandru Moraru - Interpreteaza piesa "Tears In Heaven" (Eric Clapton)



Nu uita: ne vedem vinerea viitoare in Semifinala 3 "Romanii au talent"! De la 20:30, numai la PROTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni