Astazi incepe noul sezon Romanii au talent! De la 20:30, numai la ProTV

Astazi incepe noul sezon Romanii au talent! De la 20:30, numai la ProTV

Asteptarea a luat sfarsit! Sezonul sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, debuteaza ASTAZI, de la 20:30, numai la PRO TV! 

In prima editie, telespectatorii vor avea parte de originalitate, emotie, distractie, momente care ii vor tine cu sufletul la gura si un nou juriu format din Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, care va surprinde si va crea un spectacol desavarsit alaturi de concurenti si de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Totul este pregatit, iar primele talente ale acestui sezon sunt gata sa urce pe scena si sa-i cucereasca pe romani cu abilitatile lor. Astazi, de la 20:30, vom vedea ce i-a determinat pe cei patru jurati si pe Smiley si Pavel sa mearga pe scena si sa danseze, dar si ce moment i-a emotionat pana la lacrimi pe toti cei prezenti in sala. Tot vineri unul dintre jurati isi va alege favoritul si va apasa butonul auriu, care il trimite direct in semifinale.

Smiley a declarat despre noul sezon Romanii au talent, care va incepe in aceasta seara: “In primul rand, il veti vedea pe Florin Calinescu la TV intr-o forma de zile mari, intr-un alt context decat cele in care l-ati vazut pana acum. Pe noi ne veti vedea in toate formele posibile, asa cum v-am obisnuit. In plus, in ciuda faptului ca suntem in cel de-al saselea sezon si avem impresia ca nu ne mai poate surprinde nimic, veti fi mai surprinsi decat pana acum.”

“In cel de-al saselea sezon Romanii au talent avem, inainte de toate, o noua formula a juriului, un juriu care este intr-o forma maxima, niste prezentatori care incearca sa se autodepaseasca si, mai ales, diversitatea de talente si de nationalitati care participa la acest show. Romanii au toate motivele sa fie alaturi de noi incepand de vineri, in fiecare vineri, de la 20:30!”, a spus Pavel Bartos.

Romanii sunt invitati sa urmareasca startul celui de-al saselea sezon Romanii au talent, care le va aduce multe surprize si momente care ii vor uimi.

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni