• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Trupa Maximum, Mara Pruna, Teatrul de umbre Verba si Cristian Zlatan sunt 4 dintre cei 12 concurenti care vor urca vineri pe scena talentului

Trupa Maximum, Mara Pruna, Teatrul de umbre Verba si Cristian Zlatan sunt 4 dintre cei 12 concurenti care vor urca vineri pe scena talentului

Trupa Maximum, Mara Pruna, Teatrul de umbre Verba si Cristian Zlatan sunt 4 dintre cei 12 concurenti care vor urca vineri pe scena talentului

Cine sunt concurentii din prima semifinala live Romanii au talent?

Numaratoarea inversa pana la prima semifinala a celui de-al saselea sezon Romanii au talent a inceput! Mai sunt doar patru zile pana cand concurentii isi vor demonstra live talentul, pentru a primi aprecirea si voturile publicului. La finalul show-ului live de vineri, trei concurenti vor ajunge cu un pas mai aproape de marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si de titlul de cel mai talentat roman.

Pe scena talentului vor urca vineri 12 semifinalisti. Printre acestia se numara trupa Maximum, Mara Pruna, Teatrul de umbre Verba si Cristian Zlatan.

Trupa Maximum a reusit sa impresioneze juratii in etapa preselectiilor cu un moment inedit de dans folcloric reinterpretat. Cei 14 membri formeaza un grup de 11 ani, sunt autodidacti, se inteleg extrem de bine si doar impreuna reusesc sa aiba forta si energie.


Micuta Mara Pruna a cantat la pian si voce o melodie extrem de sensibila, compusa chiar de ea, Sweet dreams, si i-a emotionat pe toti cei prezenti in sala. Mara are auz absolut, poate sa recunoasca orice sunet si sa-l transpuna in note. Poate sa memoreze rapid o melodie si sa o reproduca.


Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba vin din Ucraina, iar la preselectii au adus un moment artistic original, prin intermediul caruia au spus o poveste. Prin arta lor incearca sa promoveze cultura ucrainiana peste tot in lume si colaboreaza in aceasta formula de peste sase ani. 


Cristian Zlatan a uimit juriul cu elementele de breakdance executate perfect si cu talentul sau extraordinar, la numai 13 ani. Concurentul a inceput sa studieze singur dansul acum trei ani, imitand miscarile unor dansatori consacrati, iar in momentul de fata are un profesor care il indruma.


Acestia sunt patru dintre concurentii care vor urca vineri pe scena talentului, in prima semifinala LIVE a celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent. Ei vor incanta publicul cu momente spectaculoase si vor incerca sa ajunga la sufletele romanilor si sa obtina cele mai multe voturi din partea acestora, de la 20:30, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni