Traieste emotiile magice si voteaza talentul suprem, vineri, in marea finala Romanii au talent!

Traieste emotiile magice si voteaza talentul suprem, vineri, in marea finala Romanii au talent!

O data pe an, marea finala Romanii au talent reuneste puterile unor eroi fantastici, virtuozitatea plina de eleganta, umorul plin de savoare, pasiunea traita ca o legatura de sange si dragostea care trece orice granite. Acestea sunt fortele talentului! ACUM E ACUM! Voteaza-ti eroul, vineri, in finala sezonului sase Romanii au talent!

Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian fac parte dintre finalistii acestui sezon, care te vor uimi vineri cu momente extraordinare.

Extrem de expresiv, Cristian Zlatan a impresionat juratii si publicul la preselectii si in prima semifinala cu doua numere perfecte de breakdance. Cristian a primit ropote de aplauze, iar miscarile lui au ridicat sala in picioare de fiecare data si au umplut scena de energie si vibratie.

Florin Zgavardici si Constantin Bardan au demonstrat atat la preselectii, cat si in cea de-a doua semifinala, ca tineretea nu are varsta. Cei doi concurenti au prezentat doua satire muzicale si au creat in ambele etape ale competitiei o atmosfera de neuitat.

Anisia Gafton i-a cucerit pe toti cu umorul ei incredibil. Concurenta a adus la preselectiile Romanii au talent si in cea de-a doua semifinala momente de stand-up comedy care au produs hohote de ras. Anisia a ajuns rapid la sufletele tuturor, iar juratii au felicitat-o cu fiecare ocazie.

La preselectii Nadia Budurusi a prezentat un numar de dans la bara, iar in semifinala a doua a surprins cu un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminina, senzuala, iar elementele extrem de dificile executate la bara mobila i-au adus aplauze si aprecieri.

Preferatul Andrei din etapa preselectiilor, Manuel Chivari, a creat si in cea de-a treia semifinala Romanii au talent un moment muzical memorabil. Manuel a demonstrat ca este pregatit pentru o cariera in acest domeniu si a impresionat cu timbrul sau vocal special.

Dupa ce la preselectii i-a uimit pe jurati cu talentul sau si cu determinarea de care da dovada in ceea ce priveste pasiunea lui pentru dans, Florin Bontea a revenit in semifinalele competitiei si i-a cucerit pe toti cu un numar extraordinar de breakdance.

Cezara Blioju i-a incantat pe jurati la preselectii si in etapa semifinalelor LIVE cu doua momente de dans contemporan pline de semnificatii. Cezara si-a exprimat perfect sentimentele pe scena si a creat povesti prin intermediul miscarilor de dans.

Fratii Adrian au adus emotia si energia pe scena de la Romanii au talent la preselectii si in cea de-a patra semifinala. Cei doi concurenti i-au cucerit pe toti cu talentul lor desavarsit si cu cele doua momente senzationale de dans contemporan prezentate.

Vineri ii poti vota pe cei 16 finalisti, dupa START VOT, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200, folosind codul de concurs al fiecaruia – 61 Laura Bretan, 44 Lifestyle, 08 Andrei Surdu, 56 Bruce & Istvan, 45 Resciebelle Santiago, 52 Rustin Dust, 59 Free Balance, 11 Mara Pruna, 12 Cristian Zlatan, 15 Florin Zgavardici si Constantin Bardan, 21 Anisia Gafton, 24 Nadia Budurusi, 32 Manuel Chivari, 35 Florin Bontea, 36 Cezara Blioju, 48 Fratii Adrian.

Mai sunt doua zile pana la lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si cucerirea titlului de cel mai talentat roman! Fii alaturi de concurenti, sustine-i si voteaza talentul suprem!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni