• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Talentul se sarbatoreste in Bucuresti! Vino in public la show-urile Romanii au talent, la Palatul National al Copiilor

Talentul se sarbatoreste in Bucuresti! Vino in public la show-urile Romanii au talent, la Palatul National al Copiilor

Talentul se sarbatoreste in Bucuresti! Vino in public la show-urile Romanii au talent, la Palatul National al Copiilor

In octombrie, talentul autentic se sarbatoreste in Bucuresti! Vino in public la show-urile Romanii au talent, la Palatul National al Copiilor, si sustine-ti favoritii!

Eroii talentului sunt gata sa faca spectacol pe scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent! Pe 13, 14, 15, 26, 28 si 29 octombrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, concurentii sezonului opt vor fi fata in fata cu cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, isi vor prezenta momentele pline de stralucire si emotie si vor incepe lupta pentru DA.

Bucurestenii sunt asteptati in public in aceste zile, de la ora 11:00 si de la ora 17:00, pentru a intra in Marea Unire a talentului si pentru a-si sustine favoritii sezonului opt. Vor fi show-uri de neuitat, cu reprezentatii emotionante, dar si extrem de amuzante, cu energie, culoare si distractie asigurata de Smiley si Pavel Bartos.

Juratii si gazdele show-ului Romanii au talent sunt intr-o forma incredibila si ii asteapta luna aceasta la Palatul National al Copiilor pe toti cei care isi doresc sa simta vibratia sezonului opt si pe cei care vor sa se bucure de cel mai bun spectacol de divertisment din Romania si vor sa fie alaturi de noii candidati la titlul de erou national.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni