Narcis Ianau, fostul concurent Romanii au talent, urca in seara aceasta pe scena show-ului suprem

Narcis Ianau, fostul concurent Romanii au talent, urca in seara aceasta pe scena show-ului suprem

Narcis Ianau, fostul concurent Romanii au talent, urca in seara aceasta pe scena show-ului suprem pentru un moment special, in prima gala live a sezonului 8. 

Romanii au talent i-a schimbat viata lui Narcis, acesta fiind onorat sa fie invitat sa cante in primul live si a declarat: "Nu voi uita niciodata perioada in care am participat la Romanii au Talent! Acum, dupa 7 ani, sunt mai mult decat onorat si entuziasmat sa urc din nou pe scena care mi-a deschis nenumarate porti. Emotiile care ma cuprind inca de pe acum sunt nemasurabile, abia astept sa retraiesc momentele si sentimentele de cand eram concurent. Romanii au talent a fost o imensa oportunitate sa-mi fac auzit visul si sa-mi fac cunoscut talentul, ajungand sa cant in peste 300 de orase din peste 40 de tari de pe trei continente.

Datorita concursului am castigat pe deplin increderea in mine, am inceput sa-mi doresc o cariera si sa lucrez la asta. Sansa mi-a suras cand am fost descoperit si contactat de producatorul Frank Peterson (Sarah Brightman, Ofra Haza, Gregorian, Andrea Bocelli, Enigma, Jose Carreras, Placido Domingo) si impreuna cu el am inceput valorificarea talentului meu. Am inceput sa lucram impreuna la primul meu album solo, care va fi lansat curand, si cu ajutorul lui am intrat in contact cu artisti pe care ii admiram de la o varsta frageda: Sarah Brightman si Gregorian. Am colaborat cu Gregorian pentru lansarea a trei albume si am fost invitat special in turneele acestora din ultimii doi ani. Impreuna cu Gregorian am ajuns sa cant de cate doua sau trei ori in numeroase orase din tari precum Germania, Austria, Danemarca, Polonia, Belarus, Estonia, Letonia, Lituania, Israel, Cehia, Elvetia, Finlanda sau Suedia.

EXCLUSIV protvplus.ro: pregateste-te de o noua editie "Romanii au talent" urmarind ultimul episod integral gratuit aici!




In ultimii ani am avut imensa placere si privilegiul sa o cunosc pe marea soprana Sarah Brightman si am cantat impreuna in cateva turnee si concerte in tari precum. A fost o experienta incredibila sa urc pe aceeasi scena cu artistul care m-a inspirat si ma inspira inca din copilarie. 

Ultimul turneu, >, a fost in iarna anului trecut si am fost si de aceasta data fericit sa intru in lumina reflectoarelor si sa cant impreuna cu Sarah Brightman, Gregorian si alti artisti precum Mario Frangoulis sau Fernando Varela, in peste 25 de orase din Europa. In urma experientei acumulate, indrum concurentii din sezonul 8 Romanii au talent sa nu renunte la visul lor, sa treaca peste greutati si sa lupte pentru indeplinirea a ceea ce isi doresc".

Primii 10 semifinalisti sunt pregatiti sa faca spectacol vinerea aceasta, in prima gala live Romanii au talent!

Traieste marea gala a talentului! Vinerea aceasta, de la 20:30, LIVE, talent romanesc get beget, berechet!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni