Claudia Stroe si Cristian Gog sunt invitati speciali in cea de-a cincea gala live Romanii au talent!

Claudia Stroe si Cristian Gog sunt invitati speciali in cea de-a cincea gala live Romanii au talent!

Marile gale live continua vinerea aceasta la Romanii au talent! Ultimii 10 semifinalisti din acest sezon sunt gata sa uimeasca publicul cu momentele gandite pentru aceasta etapa, juriul este pregatit sa contribuie la alegerea ultimului finalist si sa nominalizeze inca un candidat la castigarea premiului de originalitate, iar Smiley si Pavel Bartos sunt nerabdatori sa le aduca telespectatorilor o competitie stransa si un spectacol fascinant.

Fosta concurenta Romanii au talent, Claudia Stroe, si castigatorul sezonului doi al celui mai tare show de divertisment, Cristian Gog, vor urca maine pe scena pentru doua reprezentatii care vor uimi publicul.

Claudia Stroe abia asteapta sa revina pe scena care a bucurat-o nespus si care i-a dat emotii in sezonul patru Romanii au talent si sa le prezinte romanilor un spectacol cu baloane de sapun, plin de culoare si magie. ”Este aproape o reintoarcere in timp. Cu toate ca au trecut patru ani de la participarea mea, inca retraiesc momentele si emotiile care mi-au calauzit pasii atunci. Cu siguranta voi avea emotii vineri seara, chiar daca nu sunt concurenta. Faptul ca voi fi alaturi de ei imi va aminti cat de frumoasa a fost semifinala in care am participat eu. Le doresc tuturor mult succes si visuri implinite, pentru ca pe mine aceasta emisiune m-a ajutat sa-mi indeplinesc mai multe dorinte. Pentru ca am vazut ce impact are acest gen de spectacol la public, ma simt motivata sa merg mai departe, sa creez o alta poveste ce va prinde aripi cat de curand, atat pe foi de hartie, cat si in file de apa si sapun.”, a declarat Claudia.

Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon Romanii au talent, va urca maine pe scena show-ului pentru un moment unic de mentalism. Este nerabdator sa simta din nou emotiile live-ului si isi doreste sa faca si din aceasta experienta una memorabila. ”Ma simt foarte emotionat ca o sa urc din nou pe scena de la Romanii au talent. In acelasi timp, sunt bucuros, e un sentiment de care mi-a fost dor. Abia astept sa fiu acolo, sa simt presiunea live-ului, sa vad agitatia din platou, sa traiesc momentul din plin. In tot acest timp s-au schimbat destul de multe lucruri in viata mea. Cred ca cel mai important si marele castig al meu, dupa experienta din 2012 de la Romanii au talent, a fost faptul ca am avut ocazia sa fac ceea ce imi place in toti acesti ani. Si pentru asta sunt recunoscator din tot sufletul! Sunt 6 ani in care am facut multe lucruri pe care mi le-am dorit sa le fac, am avut parte de multe experiente care mi-au adus o mare satisfactie si care m-au ajutat sa imi gasesc noi pasiuni. Si multe dintre ele sunt convins ca nu as fi avut ocazia sa le fac daca nu as fi castigat.”, a spus Cristian Gog.

Analogic Mind, Attila Toth, Daniel Capitanescu si Donald Niemen, Lacramioara Busca, Marco Rahme, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Ripperz Crew, Signature by Adrian Popita si The violin guy vor face tot posibilul sa impresioneze publicul si juratii cu talentul lor, vinerea aceasta, de la 20:30, in cea de-a cincea gala live Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni