• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie si Nicholas Obedeanu Mihalache au trecut in finala Romanii au talent!

Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie si Nicholas Obedeanu Mihalache au trecut in finala Romanii au talent!

Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie si Nicholas Obedeanu Mihalache au trecut in finala Romanii au talent!

Aseara, ultimii semifinalisti din sezonul opt Romanii au talent au facut spectacol pe scena si au transmis foarte multa bucurie si emotie. 

Telespectatorii au avut parte de un show plin de culoare si stralucire, creat de cei 10 concurenti, care si-au prezentat cu incredere si determinare momentele pregatite special pentru aceasta etapa a competitiei. Tot vineri, finalista sezonului patru Romanii au talent, Claudia Stroe, a prezentat un numar magic cu baloane de sapun si le-a adus tuturor aminte de copilarie, iar castigatorul sezonului doi, Cristian Gog, a uimit publicul cu o reprezentatie inedita de mentalism. La finalul galei, publicul si juratii au ales ultimii trei finalisti din acest sezon, Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie si Nicholas Obedeanu Mihalache – wild card, iar juriul a nominalizat si cel de-al cincilea candidat la castigarea premiului de originalitate, Signature by Adrian Popita.

Cea de-a cincea gala live a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 7.8 puncte de rating si 28.9% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.0 puncte de rating si 11.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:22, peste 2.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Spectacol magic si ultimele alegeri pentru marea finala

Concurentii au facut vineri un spectacol electrizant pe scena show-ului suprem si au luptat pentru ultimele locuri in marea finala. Cei 10 semifinalisti au adus o explozie de bucurie si efervescenta si s-au exprimat perfect prin intermediul abilitatilor lor, cu care au cucerit milioane de romani. 

Analogic Mind, The violin guy, Signature by Adrian Popita, Marco Rahme, Attila Toth, Lacramioara Busca, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Daniel Capitanescu & Donald Niemen si Ripperz Crew au incantat publicul aseara cu momentele de rap, vioara si cymbal, salsa cali, calcule mintale, dresura canina, fado, rumba & tango, pian, breakdance si numar comic cu baloane, pe care le-au prezentat cu mandrie si cu dorinta de a impresiona si de a-i bucura pe toti cei care i-au urmarit.

La finalul unei gale memorabile, au fost alesi ultimii trei finalisti ai sezonului 8 Romanii au talent. Telespectatorii si-au sustinut si de data aceasta preferatii si au trimis cele mai multe voturi pentru Ripperz Crew, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin au avut in fata o decizie extrem de dificila si au fost nevoiti sa aleaga intre momentul prezentat de micutul Marco Rahme si numarul adus pe scena de Natalia Lukiv & Bogdan Boie. Dupa momente bune de gandire, voturile juratilor au fost 2-2, asa ca alegerea le-a apartinut tot celor acasa, iar aceasta a fost reprezentata de Natalia Lukiv & Bogdan Boie, concurentii care s-au clasat pe locul doi in preferintele lor. Juratii au acordat aseara si wild card-ul sezonului. Dintre semifinalistii care nu au reusit sa treaca mai departe, ei au fost cuceriti de  Nicholas Obedeanu Mihalache si de modul in care isi exprima talentul, oferindu-i ocazia de a fi cel de-al 11-lea finalist.

Misiunea lui Andi, a Mihaelei, a Andrei si a lui Florin nu s-a oprit aici vineri seara. Ei au ales si ultimul candidat la castigarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Acestia au fost fascinati de creativitatea celor trei membri ai grupului Signature by Adrian Popita si de felul inedit de a-si prezenta abilitatile.

Tot vineri s-a dat si START VOT premiului de originalitate, iar timp de o saptamana cei de acasa isi pot alege favoritul dintre cei cinci cadidati: Roxana Zorzolan, trupa Idiot, Emil Rengle, Natalia Duminica si Signature by Adrian Popita .

Vinerea viitoare, de la 20:30, pe scena vor urca Cesima Nechifor, Sergiu Hudrea, Alla, Alex Stefanescu, Ana Cernicova & Amelia Uzun, Emil Rengle, Bianca Badea, Duo Romance, Ripperz Crew, Natalia Lukiv & Bogdan Boie si Nicholas Obedeanu Mihalache – finalistii sezonului #8getbeget Romanii au talent, care vor lupta pentru castigarea marelui trofeu si a premiului in valoare de 120.000 de euro!

Editia completa Romanii au talent este disponibila gratuit pe protvplus.ro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni