Emil Rengle este castigatorul marelui premiu Romanii au talent si al premiului de originalitate!

Emil Rengle este castigatorul marelui premiu Romanii au talent si al premiului de originalitate!

Emil Rengle a castigat marele trofeu Romanii au talent, premiul in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman! Dupa ce a uimit publicul cu energia si cu determinarea cu care si-a prezentat talentul in fiecare etapa a competitiei, el a facut inca o data scena sa vibreze aseara. Tot Emil a fost desemnat si cel mai original concurent din sezonul 8 si i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro!

Marea finala Romanii au talent le-a adus telespectatorilor un spectacol memorabil si foarte multa bucurie, 11 finalisti plini de entuziasm si anunturi importante. Renumitul violonist Alexandru Tomescu a interpretat Balada, impreuna cu pianista Angela Draghicescu si cu corul de copii Radio, dirijat de Voicu Popescu. Tot aseara, la finalul galei, telespectatorii au descoperit cine este primul antrenor din sezonul 8 Vocea Romaniei - Irina Rimes. Artista a cantat doua dintre piesele ei, Cosmos si Visele, iar intregul moment a fost unul grandios, plin de emotie si forta.

Finala sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 10.6 puncte de rating si 39.2% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 2.7 puncte de rating si 9.8% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:39, peste 2.7 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

11 finalisti, un spectacol magic si un singur castigator

Emil Rengle a reusit sa ajunga inca o data la sufletele telespectatorilor, care l-au sustinut si l-au votat in numar mare aseara, in marea finala Romanii au talent. In etapa preselectiilor, concurentul a impresionat rapid atat publicul, cat si juratii, asa ca a ajuns in semifinale, unde a facut inca o demonstratie de talent, creativitate si foarte multa pasiune. Emil a cucerit romanii cu momentul prezentat si a fost trimis in marea finala. Pentru aceasta ocazie speciala, el a pregatit o reprezentatie complexa si a trecut rapid de la dans energic pe tocuri la un dans traditional romanesc care a ridicat publicul in picioare. Concurentul a ajuns la sufletele celor de acasa, a primit cele mai multe voturi din partea acestora si toata sustinerea lor si a castigat marele trofeu Romanii au talent. 

Timp de o saptamana, romanii au votat si cel mai original moment al acestui sezon Romanii au talent, iar alegerea lor a fost tot Emil Rengle. Concurentul a uimit de fiecare data cu talentul sau si cu abilitatea de a face spectacol. Dansurile prezentate de el in fiecare etapa au umplut sala de energie, iar scena a vibrat sub pasii lui. Fericit ca a reusit sa ajunga la inimile telespectatorilor si ca a castigat ambele premii ale sezonului 8, a declarat plin de emotii: ”In primul rand, as vrea sa-i multumesc Lui Dumnezeu pentru ca m-a ales sa fiu mesager. Cred ca acest premiu este premiul tuturor celor care m-au votat, nu doar al meu, este premiul nostru. Asazi am castigat mai mult decat bani sau un trofeu, am castigat iubire mai multa si pot doar sa fiu recunoscator ca am fost eu ales sa treaca acest mesaj prin mine. In rest, nu mi se atribuie nimic, sunt doar fericit ca am putut sa fiu eu cel care a avut sansa asta. Si prin faptul ca romanii m-au votat au facut un lucru extrem de curajos, mi-au demonstrat ca in tara noastra exista multa iubire. Sunt convins ca de acum inainte vom avea mult mai mult curaj sa o impartasim cu oamenii din jurul nostru”. 

Romanii au urmarit Marea Unire a Talentului in sezonul 8 al show-ului suprem, Romanii au talent. A fost un spectacol care a cucerit milioane de telespectatori, sustinut de concurenti veniti inapoi acasa din toate colturile lumii. Acestia au demonstrat ca talentul lor este fara margini si le-au transmis tuturor entuziasmul lor debordant si bucuria cu care si-au prezentat aptitudinile in fiecare etapa a competitiei.  

Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa-l arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru sezonul 9 Romanii au talent! 

Editia completa Romanii au talent este disponibila gratuit pe protvplus.ro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Vrei sa iti descoperi limitele si sa le depasesti? Lupta sa fii primul campion NINJA WARRIOR ROMANIA! Inscrie-te!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni