• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Primul GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Croitoreasa care l-a derutat complet pe Mihai Petre 

Primul GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Croitoreasa care l-a derutat complet pe Mihai Petre 

Primul GOLDEN BUZZ de la Românii au talent, sezonul 9. Croitoreasa care l-a derutat complet pe Mihai Petre 

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. 

Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James... cu vocea lui Janis Joplin. 

„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba.", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul.

„Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare.", a spus și Andi Moisescu.Am stat de vorbă cu Ana Maria imediat după ce a primit Golden Buzz-ul de la Mihai Petre, ca să vedem cum s-a simțit momentul ei „la cald", pe scenă.

***

Ai fost foarte emoționată când Mihai Petre ți-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simțit azi, te-ai așteptat vreo clipă să ridici sala în picioare, să ai un așa mare succes?

Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum. 

Piesa pe care ai ales-o a fost a Ettei James. E o piesă foarte grea, deci e cumva firesc să te întrebăm ce fel de muzică asculți tu de obicei.

Ascult aproape orice. Și operă. Și clasică. Și jazz. Ascult de toate, nu am o preferință. Cam de toate. Piesa Ettei mi s-a părut o piesă ușoară. Adică am ales o piesă care mi se potrivește cu vocea și pe care pot s-o cânt. 

Cum ai ajuns să cânți? Când și cum ți-ai dat seama că ai voce?

Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin „de fun" la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: „Du-te, du-te și fă ceva!" Și m-am dus. (râde, n.r.)

Ce ai mai făcut înainte de croitorie? Te întrebăm, practic, de ce nu te-ai îndreptat spre muzică, de vreme ce ai vocea asta spectaculoasă.

Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat.Ce așteptări ai de la acest concurs? Cum speri să se schimbe viața ta după participarea la „Românii au talent"?

Eu sper să se schimbe în bine, nu în rău. (râde, n.r.) Dar până la sfârșitul concursului mai e, deci eu încă… nu... Când ajungi în finală, atunci e mai greu. Pentru că e un concurs, totuși. Nu sunt doar eu și atât. Sunt mai mulți concurenți. Și să câștige mă aștept să câștige cel care va fi mai bun ca mine. Mă aștept să câștige cineva mai bun decât mine în altceva.

Ce ai face cu marele premiu dacă l-ai câștiga?

Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu.

Ce ai vrea sa știe oamenii din fața televizorului despre tine?

Aș vrea să știe că sunt o persoană normală, simplă, care, la vârsta asta, a ajuns unde-a ajuns. Probabil că mă vor cunoaște pe parcurs, așa dintr-o dată nu au cum să mă cunoască. :)

Un mesaj pentru oamenii talentați ca tine, pentru cei care vor să vină la „Românii au talent"?

Să continue cu ce vor să facă. Și să aibă și ei o experiență extraordinară, cum am avut și eu. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni