• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, sezonul 9. Denis Lupan a impresionat cu o piesă The Motans: ”Ea, pentru mine, era totul”

Românii au talent, sezonul 9. Denis Lupan a impresionat cu o piesă The Motans: ”Ea, pentru mine, era totul”

Românii au talent, sezonul 9. Denis Lupan a impresionat cu o piesă The Motans: ”Ea, pentru mine, era totul”

Denis Lupan este unul dintre artiștii care și-a pus sufletul pe tavă vineri seară, la cea de-a șasea ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9.

Denis Lupan (20 de ani), originar din Chișinău, a început să meargă la cursurile de canto la sugestia unui prieten. Prima sa amintire legată de muzică este de când avea cinci ani și tatăl său l-a pus să cânte la un microfon. Denis moștenește talentul mamei sale, care a cântat în tinerețe într-un cor.
 

Citește și: Ce spune Ioana Stănescu, Rihanna de România, despre Românii au talent. ”Nu am vrut să fac un show supersexy”

La ora actuală, mama lucrează în Israel, are grijă de bătrâni. Tatăl este electrician, dar Denis nu locuiește cu el pentru că bărbatul are probleme cu alcoolul.

Prietena din copilărie a lui Denis, cu care a avut o relație sentimentală de mai bine de patru ani, a murit după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. ”Ea, pentru mine, era totul”.

După acest moment dureros, Denis a intrat în depresie, nu mai vorbea cu nimeni, stătea numai în casă. Acesta mărturisește că i-a fost foarte greu, o iubea nespus pe fată și a fost nevoit să accepte ajutorul unui psiholog o vreme. 

Regretă că nu i-a spus acelei iubite cât de tare o iubește, că nu și-a cerut scuze atunci când greșea. Spune că nici acum nu și-a revenit complet după moartea ei, însă de atunci a mai avut o relație. Când noua iubită i-a spus că nu își mai dorește să fie cu el, că ar trebui să stea cât mai departe unul de altul, el a hotărât să se înroleze în armată. 

Denis mărturisește că acesta a fost un moment important pentru el, pentru că a devenit mai responsabil, mai puternic. Pentru că seara cânta pe acolo, muzica i-a făcut viața mai ușoară. 

La ora actuală, tânărul lucrează la un studio de muzică și merge la evenimente. A avut concerte în țară și în străinătate, spune că a câștigat un festival internațional de muzică anul acesta, ținut în Bulgaria. Cântă și la pian, puțin la vioară și contrabas. Visul său este să aibă propria lui trupă. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni