• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine este artista internațională Kseniya, care ajunge pe scena Românii au Talent în prima ediție a noului sezon #un10perfect

Cine este artista internațională Kseniya, care ajunge pe scena Românii au Talent în prima ediție a noului sezon #un10perfect

Cine este artista internațională Kseniya, care ajunge pe scena Românii au Talent în prima ediție a noului sezon #un10perfect

A câștigat Ucraina Are Talent, iar în sezonul nou Românii au talent,  Kseniya Simonova a ridicat publicul în picioare și l-a împietrit de emoție pe Florin Călinescu.

De fapt, toată viața și toată munca Kseniyei sunt o emoție continuă. Cu recunoștință, spune că existența ei este plină de miracole, citește foarte mult și afirmă că își creează propria fantezie vizuală: “Sunt foarte fericită cu ceea ce fac. Talentul meu e munca mea.”

Desenează de mică și, la 21 de ani, s-a angajat ca ilustratoare la o revistă. Tot acolo și-a cunoscut și soțul, care era și regizor de teatru și avea propriul lui teatru. Acesta visa să facă un spectacol în care să se folosească de nisip, dar Kseniya l-a refuzat și nu a crezut că e în stare. 




 

După ce amândoi au pierdut o afacere, mai precis o revistă, în urma crizei financiare din 2008, artista a căzut în depresie. Soțul ei a salvat-o, pentru că a îndemnat-o să înceapă desenul în nisip ca hobby. În două luni s-a înscris în concursul "Ukraine’s Got Talent" și în jumătate de an, a câștigat show-ul. Acum, desenul în nisip e cea mai frumoasă ocupație pentru ea, dar și cea mai mare pasiune. Și e singurul concurent al unui GOT TALENT care a luat două GOLDEN BUZZ-uri la galele The Champions - in SUA și în Marea Britanie.
 
Tânăra de 34 de ani afirmă:
 
„Arta mea este lumea mea. Îmi pun inima în nisip. Simt la un nivel profund poveștile pe care le transmit. Trăiesc viața eroilor mei. Îmi este mereu teamă să nu plâng în timpul performance-ului. Dacă o lacrimă cade, strică momentul. De aceea plâng când nu mă vede nimeni.”

FOTO: ROMÂNII AU TALENT

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni