Energia și emoția s-au împletit vineri seară pe scena Românii au talent!

Energia și emoția s-au împletit vineri seară pe scena Românii au talent!

Vineri seara, scena Românii au talent a strălucit datorită momentelor pregătite de concurenți! Andi, Andra, Mihai și Florin s-au bucurat de fiecare reprezentație și au fost uimiți de calitățile participanților. 

”Ai zis că va fi fantastic, așa a fost”, a declarat Mihai Petre la finalul unui moment de dans contemporan care a ridicat jurații și sala în picioare. Și Andi Moisescu a trăit la intensitate maximă momentele din această ediție: ”Sunt plăcut impresionat. Ce frumos sună țambalul”, a spus el după ce un copil de doar 9 ani le-a arătat ce poate face după 1 an și 4 luni de pregătire.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.5 puncte de rating și 45.8% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 12% share.


 

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:22, peste 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Cei care au convins jurații și s-au calificat în următoarea etapă sunt: Sasha Mihai, Dan Manciulea, Tina și Marts Smolko, Grup Sportiv Aquila, Narynen Abessi, Titu Vânătoru și Lulu Pascu, Giacomo Fratini, Raul Niță, Adrian Simion, Jump in Crew, Rocky Byun, Raisa Gogu și Yeva Shivanova. 

Noi concurenți, noi visuri mărețe de a impresiona o țară întreagă, vinerea viitoare de la 20:30, Românii au talent continuă cu o nouă ediție din etapa preselecțiilor.

Românii au talent - #un10perfect


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni