Paun Valentin nu se astepta ca Andi sa-i aprecieze atat de mult talentul! INTERVIU EXCLUSIV

Paun Valentin nu se astepta ca Andi sa-i aprecieze atat de mult talentul! INTERVIU EXCLUSIV

Paun Valentin, dansatorul care in ciuda faptului ca a impresionat juriul si la preselectii si in semifinala "Romanii au talent" nu a reusit sa mearga mai departe in lupta pentru 120.000 euro deoarece nu a fost votat de telespectatori.

Chiar daca Valentin nu a ajuns in finala, talentul lui a fost apreciat in special de Andi Moisescu care se pare ca il va ajuta.

"Imi pare cel mai rau de Valentin Paun. A fost inca din preselectie unul dintre dansatorii mei preferati. Il consider unul dintre cele mai mari talente pe care le-am intalnit in primul sezon. O sa-l invit negresit in ApropoTV, de cate ori o sa am ocazia. Si il anunt pe aceasta cale ca am deja cateva angajamente ferme pentru el, in spectacole corporate. Am primit cererile chiar aseara, prin sms", a scris Andi Moisescu pe blogul sau personal www.andimoisescu.ro, imediat dupa semifinala "Romanii au talent" in care Valentin nu a mers mai departe.

Desigur, Valentin a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro in care a vorbit despre cat de incantat este de faptul ca Andi il apreciaza atat de mult. "Pe aceasta cale vreau sa-i si multumesc, chiar am vorbit cu dansul si o sa luam legatura dupa aceea", a declarat Paun Valentin.

Cat despre reactia lui Andi Moisescu a spus: "Am vazut inca de pe scena ca i-a placut foarte mult numarul meu, dar sincer, nu ma asteptam", a mai adaugat Valentin. Vezi AICI momentul prezentat in semifinala "Romanii au talent"!

Urmareste mai jos interviul acordat de Paun Valentin!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni