Românii au Talent 2023: Soupless a încins spiritele cu dansul ei senzual

Soupless, pe numele său real Noemie este  o dansatoare internațională, dar și profesor de dans, din Franța. Tânăra de 29 de ani nu crede că ceea ce face este propriu zis un talent, dar este ceva ce o fascinează. Dansul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață. A început să danseze de la vârsta de 12 ani, iar la 15 ani a început cu stilul de “dancehall” , iar twerk-ul a apărut în viața sa mai târziu.  

 

Noemie a întors toate privirile spectatorilor „Românii au Talent” cu un moment demențial! Tânăra, deși este conștientă că dansul este un sport, pentru ea reprezintă și un moment de terapie fiindcă atunci când e pe scenă are libertatea să fie ceea ce își dorește.

Tânăra susținută constant de prietenii ei a participat la foarte multe concursuri și seriale de televiziune franceză. Totuși, cea mai mare realizare a fost apariția sa în videoclipul lui Sean Paul în SUA.

Nu crede că ar putea câștiga RAT,  dar o să creeze toate condițiile astfel încât toată lumea să aibă parte de un spectacol pe cinste. Vrea să schimbe punctul de vedere al celor care subestimează acest dans. Visul ei este să călătorească în jurul lumii cu acest stil de dans și să își deșchidă un teatru de cabaret.

Viața i-a adus și câteva experiențe nefericite. În urmă cu câțiva ani s-a accidentat foarte grav, , și-a dislocat bazinul și a trebuit să stea imobilizata 4 luni . A trebuit să învețe cum să meargă din nou și nu a lucrat 6 luni. A fost foarte greu din punct de vedere psihologic.

Pe scena Românii au Talent a întors toate privirile, iar singurul care nu a părut foarte încântat de numărul ei a fost Dragoș Bucur:

„Eu am o problemă în a privi astfel de momente de față cu atâta lume. E puțin prea mult pentru mine”, a spus Dragoș.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni