• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023: Oleg Tatarynov, acrobatul autodidact care le-a tăiat răsuflarea juraților: "Spectaculos și frumos"

Românii au talent 2023: Oleg Tatarynov, acrobatul autodidact care le-a tăiat răsuflarea juraților: "Spectaculos și frumos"

Oleg Tatarynov vine din Barcelona, Spainia cu un moment de flying pole. A  descoperit acest talent în urmă cu 6 ani, când prietena lui l-a dus la un curs de pole dance.

După ce și-a descoperit talentul, a urmat o perioadă de muncă intensă pentru a ajunge să facă performanță. Este un artist 100% autodidact. A petrecut mult timp cu sine, experimentând, antrenându-se, creând, încercând să se regăsească și să fie unic.

Parcursul sau până la apariția la Romanii au talent nu a fost lipsit de accidente. Acum 2 ani a suferit un accident groaznic când a  căzut cu capul în jos de la 6 metri în timp ce executa momentul sau artistc. A fost o greșeală tehnică și a fost foarte norocos să rămână în viață. A suferit o comoție cerebrală, a avut fața zdrobită, răni la gât, la încheietura mâinii, genunchi și gleznă. 

Vezi momentul său inedit în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni